Køhlert: Hamrende irriterende

21.07.2007 21:41

- I første halvleg viser holdet en utrolig løbevilje og spillet foregår i et meget højt tempo. Der er mange gode detaljer, og man kan måske sige, at vi burde have trådt lidt på bremsen, men når man spiller sådan, er det ikke det første man tænker på, indleder cheftræneren.

- De to halvlege er som dag og nat, og desværre indfinder der sig for hurtigt en del træthed, og når man tager hele forløbet vi har været igennem det sidste år med, er det ikke unaturligt at det sker. Det undskylder ikke noget, for vi burde naturligvis have lukket og slukket kampen. Vi får rettet lidt op på det, og skaber nogle chancer, blandt andet en på stolpen og et mål, der underkendes, men lukker altså også op.

 

Tydeligere og tydeligere

- Vi har fået mange flere detaljer i vores spil, og i første halvleg var der god sammenhæng mellem kæderne. Jeg synes de nye gør det rigtig godt, og sammen med Lantz er Tobias og Stephan Andersen jo helt på toppen i dag. Omvendt tæller jeg også 3 deciderede fejl, der kunne have kostet dyrere end det gjorde. Det, og måden vi går til anden halvleg på er ikke godt, og det er hamrende irriterende, kommer det kontant.

Ericsson har scoret til 2-0.

Ericsson har scoret til 2-0.

- Vi skal ikke smide for mange point i starten, men giv os 14 dage, så er vi ved at være der. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi kommer til at se et rigtig godt hold når vi er spillet sammen, og krydret med de individuelle kvaliteter, der bliver tydeligere og tydeligere skal vi nok ende i toppen, slår Køhlert fast.