Køhlert håber at have de nye med

10.07.2007 13:01

Når Brøndby IF i morgen aften løber ind på Brøndby Stadion til opvisningskampen mod AJ Auxerre, håber cheftræner Tom Køhlert, at han samtidig kan sende de nye spillere i aktion. Efter dagens velgennemførte træning planlægger Køhlert således, at Tobias Mikkelsen og Stefan Gislason får spilletid for første gang.

Og om alt går vel til formiddagstræningen i morgen, kan Peter Madsen og Kasper Lorentzen også få comeback for Brøndby.

- Planen er at vi spiller med de nye og Kasper Lorentzen i morgen. Thomas Rasmussen er tæt på, men han når ikke at blive klar. Vi træner i morgen formiddag inden kampen og først der kan vi vurdere, om Peter og Kasper kan spille også, men det ser godt ud og vi håber på de kan være med, fortæller Tom Køhlert til brondby.com om den foreløbigt sidste træningskamp inden SAS Liga-starten om en uge.

- Peter har jo været igennem en intens opstart, hvor han har trænet hårdere end længe og han er lidt mærket i kroppen. Kasper har været med i noget tid og har ikke mærket noget til skaden. Nu ser vi efter træningen i morgen, om de har har nogle efterveer. Har de ikke det, og er de friske til at spille, får de spilletid, fortsætter Køhlert, der at dømme ud fra dagens træning, der bl.a. bød på defensiv/offensiv taktisk træning, har holdet klar til kampen mod Auxerre.

- Jeg har nogenlunde holdet på plads. Igen i dag havde vi en god træning, med god koncentration og spillerne arbejdede hårdt og målrettet. Nu afventer vi træningen i morgen formiddag og så sætter vi holdet til kampen mod Auxerre, slutter Køhlert der forventer en god kamp mod den kendte franske klub med Thomas Kahlenberg på holdet.

Peder Siggaard og Tom Køhlert

Humøret har været i top og nivauet højt. Køhlert er tilfreds med træningsindsatsen de seneste dage og håber, at han kan sende de nye spillere og Kasper Lorentzen på banen mod Auxerre i morgen.

Peter Madsen

Peter Madsen er endnu ikke i topform, men at han har scoret mange mål i Bundesligaen for Bochum kan man godt forstå når man ser offensiv-profilen i aktion.

Peter Madsen og Molle

Madsen og Molle sørger for, at målet kommer på plads.

Tobias Mikkelsen

Stortalentet Tobias Mikkelsen har imponeret fra start i Brøndby-trøjen.

Stephan Andersen

Stephan Andersen har beskadiget sin finger og står således over i morgendagens opvisningskamp. Dermed er der lagt op til, at unge Michael Tørnes skal vogte buret.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen var med i det meste af træningen, men klar til kamp er han ikke helt endnu.

Stefan Gislason 

Allerede på 2. dagen er der en naturlig respekt om Stefan Gislason, der var rigtig god under dagens træning. I morgen kan han få uofficiel debut.