Køhlert: Fuld fokus

17.07.2007 14:00

- Det er ikke fordi jeg er så meget for at sige en masse her op til den her kamp. Der har op til kampen været skrevet og sagt en masse om sidste sæsons udekampe, men det har ikke fyldt noget som helst i vores hoveder. For os handler det om fuld fokus på de 2 x 45 minutter vi spiller i morgen aften i Esbjerg.

Tom Køhlert har netop haft sine spillere igennem en lukket træning og fokus har naturligvis været på SAS Liga-premieren i morgen aften på Blue Water Arena i Esbjerg. Her sender Køhlert det nye Brøndby-hold på banen til sæsonens første af 33 SAS Liga-kampe.

Tilfreds med opstarten

- Vi kan se tilbage på en række gode træningsdage, hvor der har været knald på træningen. Konkurrencen er hård og efter vi har fået bl.a. Ericsson tilbage, er der øget kamp om pladserne.

- Generelt synes jeg opstarten har været god og vi er kommet et godt stykke vej. I morgen har vi første kamp i den nye sæson og der får vi første fingerpeg om hvor vi står. Der var gode takter i Auxerre-kampen, især offensivt, og i løbet af kampen fik vi også rettet defensiven til. Så det ser godt ud, mener Køhlert der håber på god opbakning i det vestjyske.

- Vi har allerede set, at publikum vil få meget fornøjelse af Madsen, Lorentzen, Tobias og Ericsson i løbet af sæsonen, og det giver os helt sikkert nogle nye muligheder i det opbyggende og chanceskabende spil. Vi er klar til i morgen og der er fuld fokus på at løse den opgave der venter os, afrunder cheftræneren.

 Trænerteamet Siggaard og Køhlert

Siggaard og Køhlert iagttager spillerne under træningen. De seneste dage har fokus været på Esbjerg-kampen, der er sæsonens første officielle kamp.