Køhlert: Ekstra dimension

11.07.2007 23:07

- Det var generelt tilfredsstillende i forhold til den tid vi har trænet. Nogle gjorde det bedre end andre, og det er selvfølgelig også en hård matchning i forhold til at køre et nyt hold og system ind. Derfor er det selvfølgelig også positivt at se hvad vi gør med bolden i offensiven, for mange ting fungerede, lyder evalueringen fra Tom Køhlert.

- Der var områder på banen, hvor vi skal gøre arbejdet bedre, og man kan godt sige at vi er i en tidsnød, for der er kun en uge til sæsonstart og vi skal have arbejdet med løbemønstre og aftalerne skal helt på plads.

- Omvendt har vi efterhånden to rigtig gode spillere til hver eneste plads på banen, så det er lidt et luksusproblem, at skulle finde de rigtige til start 11'eren, erkender han.

Hård konkurrence

- Selvom vi er for mange i truppen, vil jeg altså hellere have 31 gode spillere, end at stå i Herning med et halvt U-hold, forklarer han om tingenes tilstand, og fortsætter: Vi arbejder stadig med truppen, og der er stadig tid til 31. august.

Om enkeltpræstationer:

- Madsen gør det godt, Tobias har nogle rigtig gode ting og viser en del af potentialet. Gislason skal spilles ind, og det er lidt op og ned i starten, men bliver meget bedre i anden halvleg. Det skal også siges, at Auxerres 10?er gjorde det rigtig godt, kommer det tørt.

- Og så skal der deles roser ud til lægestaben. De så virkelig fit ud i dag, og Lorentzen virker også som om han er på vej tilbage.

- Med Martin Ericsson tilbage bliver der hård konkurrence om de offensive pladser, og det ser også ud som om Thomas Rasmussen kan nå det. Stephan regner jeg helt sikkert med.

Mikkelsen

Tobias gav prøver på sit potentiale mod Auxerre.

Kræs for publikum

- Jeg vil sige at jeg er realistisk optimist før sæsonstart. Vi skal nå en hel del, men jeg forventer at se et meget mere stabilt hold i den nye sæson, krydret med nogle spillere, der mestrer detaljerne.

- Jeg tror at publikum vil få meget fornøjelse af Madsen, Lorentzen, Tobias og Ericsson undervejs i turneringen, og det giver os helt sikkert nogle nye muligheder i det opbyggende og chanceskabende spil. Min opgave er, at få det til at  fungere som en helhed runder cheftræneren af efter en aften med masser af gode detaljer, og enkelte ting, der skal forbedres på træningsbanen.