Kahlenberg: Helt specielt

10.07.2007 20:12

Thomas Kahlenberg førte an, da han og resten af Auxerre-holdet i afslappet fransk stil slentrede forbi tolden og ud i den ventende bus. Uret viste lidt over syv, og trods en smule forsinkelse var det en synligt glad dansker, der tog sig god tid til at snakke med brondby.com mens holdkammeraterne satte sig til rette bag de tonede ruder i Brøndby-bussen.

- Det er dejligt og spændende at være tilbage. Både som dansker, men især for mig som gammel Brøndby-spiller, for jeg har glædet mig enormt meget til at hilse på vennerne og at træde ind på Brøndby Stadion igen. Jeg håber, at der kommer rigtig mange tilskuere, så jeg kan vise mine holdkammerater i Auxerre, hvad det er for en klub og fans jeg har fortalt dem om, lægger han ud.

Spændende medspillere

- Jeg har fulgt med så godt som overhovedet muligt siden jeg forlod klubben, og jeg har også været på Brøndby Stadion et par gange i den periode. Det har jo været lidt op og ned, men det er altid fedt at være i Brøndby, og jeg er slet ikke i tvivl om, at holdet er med helt i toppen allerede næste sæson.

- Derfor bliver kampen onsdag aften også en spændende udfordring for os. Vi har været i gang et par uger, og jeg startede selv træningen i går.

- Vi har en del nye og meget spændende spillere i truppen, som jeg glæder mig meget til at spille sammen med, og selvom jeg kun har haft en enkelt træningssession med dem, tror jeg godt jeg kan love at det er et offensivt, teknisk betonet hold, i kommer til at se.

Man kan læse sig til, at du vil få en mere central rolle på holdet, som en mere klassisk 10'er?

- Ja, det ser også sådan ud med de ting vi har gennemgået, men man skal jo levere varen hvis man skal træde ind på dén plads, så det må tiden vise, kommer det beskedent.

- Jeg regner med at spille mindst en halvleg i morgen, men jeg forestiller mig at træneren vil teste en del af de nye, som vil gøre hvad de kan for at vise hvorfor de er købt.

- I det hele taget tror jeg det bliver en rigtig god og lige kamp, for begge hold har mange spændende spillere, der kan en masse med bolden, og kender jeg Brøndby og Tom Køhlert ret, vil de udfordre os højt oppe på banen med en gang hurtig fodbold og mange afslutninger, smiler han.

Altid specielt

Hvad glæder du dig mest til?

- Det er svært at sige, for der er så mange gode minder. Men det kommer til at varme i hele kroppen at løbe på banen foran fansene igen. Det kan godt være det er en anden trøje jeg har på, men Brøndby er min klub i Danmark og det vil altid være specielt for mig, at være på Brøndby Stadion, runder Auxerres kreatør af før turen går mod hotellet og den ventende middagsmad.

Kjeld Rasmussen Cup spilles onsdag d. 11. juli kl 19 på Brøndby Stadion, hvor du ud over Thomas Kahlenberg og Auxerre, kan opleve Peter Madsen, Stefan Gislason, Tobias Mikkelsen og alle de andre Brøndbyspillere i den nye udebanedragt for første gang.

Læs meget mere om kampen her