Glad Madsen i målhumør

11.07.2007 23:28

- En bedre start kan man jo ikke få, smiler Peter Madsen afslappet efter et come back indeholdende en perle af et mål, allerede efter 5 minutters spilletid. Om selve kampen fortæller han:

- Det var en træningskamp, og på den baggrund var der mange ting der så helt OK ud. Når vi spillede bold så det i perioder rigtig fint ud, og selvom jeg ikke er 100% endnu, er jeg rimelig tilfreds. Der er ikke så længe til turneringsstart, men det kunne da have været værre, griner han.

- Jeg skal have lidt mere på fysikken, og selvfølgelig skal vi spilles sammen som hold. Vi skal være i mere boldbesiddelse, så de er modstanderne der løber, men det er jo også den stil vi arbejder frem mod, og jeg synes klart der var positive takter i dag.

Din egen rolle som hængende angriber?

- Det skal finjusteres, men jeg kan godt lide positionen. Det vil sikkert skifte lidt med kanten og så den offensive midt, men jeg hjælper til, der hvor træneren nu sætter mig på kortet, og så vil jeg jo gerne have bolden, kommer det med et klædeligt smil.

Peter Madsen har scoret sit første mål efter tilbagekomsten til Brøndby IF.

Peter Madsen har scoret sit første mål efter hjemkosten til Brøndby IF.

- Og så kan man roligt sige, at det var en fantastisk oplevelse at komme hjem, og få så varm en modtagelse som jeg fik.

- 16.000 tilskuere til en træningskamp var en perfekt ramme, og så kan man ikke andet end at spille med glæden uden på tøjet. Jeg synes faktisk det så godt ud, og kort tid eller ej: Jeg glæder mig til vi kommer i gang for alvor. Det bliver en rigtig spændende tid!