Gislason: Jeg glæder mig

11.07.2007 13:41

Tom Køhlert roser Stefan Gislason og flere af de nye holdkammerater er også blevet imponeret over islændingens evner på træningsbanen. Selv er Brøndbys nye defensive midtbaneprofil glad for en flot modtagelse og så handler det ellers om arbejdet på banen. Og den første kamp i Brøndby-trøjen spilles med al sandsynlighed allerede i aften, hvor AJ Auxerre gæster Brøndby Stadion.

- Det går rigtig fint med mig og jeg har fået en god modtagelse af holdet. Vi har trænet koncentreret et par dage og niveauet har været godt. Jeg kan se der er nogle gode spillere og jeg tror det kommer til at blive rigtig godt det her, siger Stefan Gislason til brondby.com.

- Nu glæder jeg mig bare til kampen i aften. Selvom det "bare" er en træningskamp bliver det en oplevelse at løbe ind på Brøndby Stadion. Jeg har hørt lidt om, at man forventer der kommer en del flere tilskuere end til en normal træningskamp, og det vil kun være godt. Det er altid sjovt at spille foran mange tilskuere. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til kampen.

De seneste dage har Tom Køhlerts taktiske træning vist, at Stefan Gislason efter alt at dømme starter inde på den defensive midtbane i aften mod Auxerre.

Stefan Gislason

Stefan Gislason er glad for de første dage i Brøndby og glæder sig meget til aftenens kamp mod AJ Auxerre.