Gislason: Godt niveau

18.07.2007 23:46

Islandske Stefan Gislason spillede onsdag sin første kamp for Brøndby i SAS Ligaen. Desværre startede den høje midtbanespiller med et 0-1-nederlag på udebane til Esbjerg, og islændingen er da også imponeret af spillet i Danmark.

- Der er et godt niveau. Jeg synes, begge hold spiller godt. Vi sled lidt i første halvleg, men i anden halvleg, synhes jeg vi havde godt styr på det frem til målet, lyder det fra Gislason, der spillede samtlige kampens 90 minutter.

- Jeg synes, det fungerede fint for mig personligt, men der er ting der skal forbedres. De spiller for meget igennem os, og det skal vi forbedre. Vi spiller godt ude på banen, men der mangler den sidste aflevering fremme på banen, mener han.

Stefan Gislason dirigerer på midtbanen.

Stefan Gislason dirigerer på midtbanen.

Defensiv rolle

Var der noget der overraskede dig?
- Nej, det var der sådan set ikke. Det var godt fodbold, men vi må blive endnu bedre. Der er mere teknisk og hurtigt spil her end i Norge, siger Gislason.

I kampen mod Esbjerg var Marcus Lantz skubbet frem som den mest offensive af de to centrale midtbanespillere, mens islændingen skulle være mere defensiv.

- Min rolle var at ligge foran forsvaret og lukke for pasninger. Jeg kom en del med i spillet, og jeg synes, det gik okay med mine pasninger også. Jeg synes også, at mit samarbejde med de andre fungerede fint. Vi snakkede godt sammen og havde en god forståelse af hinanden, forklarer islændingen stille, inden han lusker ud til de andre i bussen.