Fra Jylland til Brøndby Dagen

14.07.2007 16:27

Mere end 2.000 fans var i dag med til den store Brøndby Dag på Brøndby Stadion, hvor A-truppen trænede og unge fans fik mulighed for at spille med spillerne. Børn og familier kunne i flot solskin nyde en velgennemført Brøndby Dag inde på stadion.

Og der kom Brøndby-fans fra nær og fjern til arrangementet. brondby.coms reporter var rundt på tribunerne og fik bl.a. fat i nogle af de mange fans der var kommet langvejs fra.

3 tog, en bus og en gåtur

De to brødre Jonathan og Frederik havde taget turen hele vejen fra Holstebro for at være med til Brøndby Dagen. Og de unge knægte måtte tidligt op.

- Uret var på 04:45 da vi skulle op. Det var ret tidligt, smiler de begge i solen, da brondby.coms udsendte fangede de to fans på banen.

De havde farmand med på turen herover.

- Vi var med toget og har taget skiftet tre gange. Og så har vi taget en bus og er gået her til stadion, fortæller Jonathan på 6 og et halvt år, mens Frederik tilføjer at han på forhånd har udset sig yndlingsspillerne til autografer.

- Jeg håber rigtig meget at få en autograf fra Duncan og Katongo, smiler syv og et halvt årige Frederik, der er grunden til at den lille familie tog den lange vej fra Holstebro.

- Jeg vandt konkurrencen inde på Brøndby Kids-hjemmesiden om at skulle træne med spillerne og så fik jeg overtalt far og brormand til at tage til Brøndby. Det er rigtig sjovt, slutter han.

Jonathan og Frederik

Jonathan og Frederik måtte op før kl. 5 så de kunne nå til Brøndby fra Holstebro. Ifølge brondby.coms oplysninger fik de to unge fans autografer fra både Duncan og Katongo.

Til Brøndby for at møde Per B

Lidt længere sydpå ligger Skjern og herfra rejste de to 15-årige Brøndby-fans Morten og Esben for at deltage ved deres første Brøndby Dag. Og for at få taget et billede med Per Bjerregaard.

- Sidst vi var på Brøndby Stadion var til en kamp hvor Esbjerg blev slået 2-1. Det var der Per Nielsen scorede med hælen. Der fik vi taget et billede sammen med Per Bjerregaard, men billedet blev desværre væk. Så vi fik arrangeret at få taget et billede med Per i dag. Det var ret fedt, fortæller Esben stolt, mens Morten forklarer hvorfor de to 15-årige tog den lange tur østpå.

- Fordi det er en oplevelse og det er spændende at komme herover. Og så er der lidt at prale med overfor kameraterne når ferien er slut. Vi skal have autografer og måske snakke med nogle spillerne. Det kunne være fedt, fortæller Morten.

- Vi håber at få autografer fra Per Nielsen, Martin Ericsson og Mikkel Bischoff, slutter de to.

Per Bjerregaard

Per Bjerregaard var det helt store mål for Morten og Esben, der kom helt fra Skjern for at få taget et billede sammen med Brøndby-lederen. Og så trak Brøndby Dagen selvfølgelig også.

Per Nielsen

Mange børn fik autografer fra bl.a. Per Nielsen.

Duncan

Duncan var ikke kun eftertragtet af brødrene fra Holstebro. Topscoreren skrev rigtig mange autografer.

Alex Nyborg Madsen 

Hele seancen på Brøndby Stadion blev styret via Alex Nyborg Madsens stemme igennem de mange højtalere.

Sådan

Yes! Jeg skal træne med spillerne, synes denne unge fan at juble over.

Glade fans

Som altid står Brøndby Dagen i familiens tegn.