Forsvarsspiller skifter til FCN

04.07.2007 14:03

Efter to og et halvt år i Brøndby IF's A-trup fortsætter forsvarsspilleren Henrik Kildentoft karrieren i SAS Liga-klubben FC Nordsjælland, hvor han tiltræder med øjeblikkelig virkning. Kildentoft nåede at spille 52 1. holdskampe for Brøndby IF og score to mål.

- Henrik har ikke fået meget spilletid igennem længere tid og vi har derfor arbejdet på at hjælpe ham til en anden klub. Vi er glade for, at det er lykkedes at hjælpe ham til FC Nordsjælland, hvor han forhåbentlig kan se frem til mere spilletid. Henrik har leveret et godt, professionelt stykke arbejde og har allerede nået at spille mere end 50 kampe for Brøndby IF. Vi ønsker Henrik held og lykke i FC Nordsjælland og ser i øvrigt frem til, at vi møder netop FCN og Henrik på Brøndby Stadion allerede i 2. spillerunde i den nye sæson, udtaler sportschef Anders Bjerregaard.


 
Parterne enige

- Henrik har været en rigtig god spiller at have i truppen. Han er meget professionel og giver sig altid 100 % til både kamp og træning og så dækker han tilmed flere forskellige pladser. Set i lyset af den spilletid Henrik har fået på det seneste, blev vi enige om, at det bedste for Henrik var at søge nye udfordringer, forklarer Bjerregaard.
 
- Henriks kontrakt stod til at løbe ud til vinter, men FC Nordsjælland og Henrik ønskede et skifte nu og det har vi i dag fundet en løsning på. Vi takker Henrik for indsatsen i den gule trøje og ønsker al muligt held og lykke med udfordringerne i det nordsjællandske, slutter sportschefen.

Henrik Kildentoft

Henrik Kildentoft fortsætter karrieren i FC Nordsjælland.