Ericsson: Synd for holdet

19.07.2007 00:07

Op til kampen mod Esbjerg var offensiv-spilleren Martin Ericsson blandt de tvivlsomme startere på grund af en skade. Under kampen følte svenskeren sig 100 procent klar, alligevel var det en fejl af Ericsson, der kostede det ene point i Esbjerg. Et kvarter før tid hjalp 10'eren nemlig til defensivt, men fik så begået det straffespark, som Esbjerg afgjorde kampen på.

- Vi har godt styr på det, og så laver jeg straffesparket. Jeg løber ind i ham eller han løber ind i mig, det ved jeg ikke, men det sker uden for feltet. Jeg tager fat i skulderen, men det er en hel meter uden for feltet, men det mente linievogteren ikke, forklarer Ericsson.

Svenskeren ønsker dog ikke at bortforklare sig med dårlige undskyldninger.

- Jeg må tage skylden på mig, men det er synd for hele holdet, at jeg laver sådan nogle dumme ting, og det er pisseirriterende. Jeg har ondt af hele holdet, for vi viste i perioder, at vi får et godt hold, lyder det fra svenskeren.

Ericsson med bolden mod Esbjerg - i den nye udebanedragt.

Ericsson med bolden mod Esbjerg - i den nye udebanedragt.

Glad for Lorentzen

Lørdag gælder det FC Nordsjælland på Brøndby Stadion og her tror Ericsson på hjemmesejr.

- Vi kunne lige så godt have scoret idag, men på hjemmebane kommer vi endnu længere frem på banen og så må vi være lidt skarpere i afslutningerne, forklarer Ericsson, der også er glad for de nye spillere han har fået omkring sig i offensiven.

- Jeg elsker at spille sammen med Lorentzen. Vi har en god forståelse for hinanden, og det skal nok blive rigtig godt. Jeg synes også, at de to nye gjorde det godt både Stefan og Tobias.