Den nye trøje storsælger

17.07.2007 10:25

Den har tidligere været bl.a. rød, grå og blå, men de kommende to år bliver det iklædt brunt og blåt, at Brøndby-spillerne skal løbe på banen på diverse udebaner. Og mindre end en uge efter den nye lækre udebanetrøje blev sat til salg, tyder salgstallene på, at der sættes rekord over salg af udebanetrøjer. Bestyrer af Brøndby Shoppen, Jesper Andersen, kan fortælle, at salget går forrygende.

- Det er gået rigtig godt med salget af trøjen. Vores fans har vist stor interesse for trøjen og vi hører mange sige, at de synes den er rigtig fed, fortæller Jesper Andersen der blot har haft gang i salget af trøjen i seks dage.

Mange solgt til Auxerre-kampen og Brøndby Dagene

- Vi fik en forsmag på den store interesse forrige torsdag, hvor vi præsenterede trøjen i vores sportscafé og samtidig gav de mere end 300 fans der var til stede, muligheden for at købe trøjen som de første. Det officielle salg blev først åbnet i onsdags, hvor vi havde Auxerre-kampen, fortsætter Andersen, der tilføjer, at trøjen også fik en perfekt start med 2-1 sejren over Auxerre.

- Torsdag, fredag og især lørdag, hvor vi havde Brøndby Dage, har også været rigtig gode dage hvor vi har langet mange trøjer over disken.

- I morgen har vi været i gang med salget i en uge og allerede nu kan jeg sige, at vi er godt på vej til at slå alle salgsrekorder over tidligere udebanetrøjer. Det er ikke helt på niveau med hjemmebanetrøjen, men vi er meget tilfredse med de salgstal vi har opnået indtil videre, siger han og tilføjer.

- Vi sælger klart flest trøjer med Peter Madsen på ryggen, men også de to andre nye Stefan Gislason og Tobias Mikkelsen er meget populære. Og så er der selvfølgelig Lorentzen, Ericsson og Katongo. De har hele tiden solgt godt, slutter Jesper Andersen.

Op til kampen mod Esbjerg fB i morgen aften på Blue Water Arena, giver Andersen og medarbejderne i Brøndby Shoppen alle muligheden for at købe den nye udebanetrøje foran Brøndbys indgang til stadion. Her vil det også være muligt at købe andet merchandise.

Her kan du købe den nye udebanetrøje

Kasper Lorentzen 

Kasper Lorentzen er tilbage og det kan mærkes på salgstallene i Brøndby Shoppen, hvor Peter Madsen er bedst sælgende på de nye og meget populære udebanetrøjer.