Brøndby Dagen i fuld gang

14.07.2007 15:29

Nogle var stået op kl. 5 om morgenen, havde skiftet tog tre gange, kørt med bus og gået for at være med til den store Brøndby Dag som lige nu er i gang på Brøndby Stadion med masser af aktiviteter for hele Familien Brøndby.

Lidt i elleve entrede spillerne banen for første gang, da landsholdsfotograf Per Kjærbye stod klar med kameraet - klar til at forevige den blå-gule Brøndbytrup. Vanen tro skulle der et par venlige, men bestemte ord til fra fotografen før smilene sad rigtigt.

Derefter overtog trænerteamet Køhlert og Siggaard tøjlerne og ledte spillerne gennem 45 minutters træningen, inden et af de helt store højdepunkter løb af stablen: nemlig muligheden for at komme i aktion med Brøndbyspillerne.

Masser af unge fans havde lagt vejen forbi Brøndby Stadion.

Mange unge fans havde lagt vejen forbi Brøndby Stadion. Flere end 2.000 børn og deres forældre gæstede Brøndby Stadion til første del af dagens aktiviteter.

Hele 200 unge fans kom i dag i nærkontakt med deres helte, da de deltog i de i alt 24 kampe på de seks baner som græstæppet til lejligheden var blevet inddelt i. Der var masser af aktion, flotte mål og og detaljer fra de mange børn.

Samtidig med at spillerne trænede og spillede kamp mod de mange børn, var der travlhed ved udskiftningsboksene hvor de mange fremmødte børn havde muligheden for at få taget et billede med spillerne. Køen var lang, og det er mange billeder som børnene og deres forældre senere på weekenden kan hentes på brondby.com.

Der kæmpes om bolden.

Der kæmpes om bolden.

Brøndby Dagen fortsætter på Brøndby Stadion resten af dagen og aftenen - med masser af sjove familieaktiviteter og meget andet. Det sker for sportsbaren 1964 foran DNE Tribunen.

Autografer

Marc Olsen skriver løs.

Overblik

Endelig blev det tid til autografer.

Spillerfotos

Der blev taget rigtig mange spillerbilleder.

Holdfoto

Det er svært at finde den rette grimasse.

Aktion

24 kampe og utallige mål blev det til.