Anders B: Lige efter bogen

05.07.2007 17:04

- Vi har gennem foråret haft travlt med at se en masse fodboldkampe og vores første prioritet har været at finde en spiller til den defensive midtbane og en til højrekanten. Derfor er jeg naturligvis glad for, at vi er lykkedes med at hente de to spillere, som stod øverst på vores ønskeliste, udtaler sportschef Anders Bjerregaard til brondby.com om købet af Stefan Gislason og Tobias Mikkelsen der har underskrevet henholdsvis kontrakter på 4 og 5 år.

- Lange kontrakter til gode spillere. Det er to kvalitetsspillere og vi er glade for, at de begge har underskrevet lange kontrakter med os. Vi har lagt en strategi og vi er kommet i mål med de forstærkninger vi gik efter. Altså Peter Madsen og så de to nye. Det er lige efter bogen, smiler sportschefen der har forhandlet aftalerne med Lyn og Lyngby på plads.

Tre indkøb i hus

- Med dagens to handler er det også tid til at gøre status. Vi har nu hentet tre spillere i det her transfervindue og vi er meget tilfredse med, at vi har fået de tre spillere der har stået øverst på listen på de respektive pladser. Jeg vil ikke udelukke, at vi henter yderligere en spiller, for selvfølgelig kigger vi efter emner der kan forstærke vores trup. Her handler det primært om kvalitet og at det er en spiller der passer ind såvel på som uden for banen, men jeg kan sige, at der ikke er noget konkret på nuværende tidspunkt, slutter han.

Tobias Mikkelsen starter allerede træning i morgen fredag, og får til gengæld fri i weekenden, mens Stefan Gislason starter på mandag.

Gislason og Mikkelsen

De to nye spillere med i deres nye trøjer på Brøndby Stadion.