Williams: Godt med Duncan

18.01.2007 22:51

I efteråret blev Morten Duncan Rasmussen hurtigt skadet. Det gav mere spilletid til den helt unge australier David Williams, der sidst på efteråret udviklede sig til Super Dave med en række flotte scoringer. Torsdag i Maspalomas Cup mod Shakhtar Donetsk spillede de to for første gang nogensinde sammen i angrebet, og David Williams var glad for premieren på angrebsduoen.

- Jeg kan se nogle gode muligheder i det samarbejde. Det var første gang, så jeg var ikke helt sikker på, hvordan han spillede. Jeg synes, vi fungerede godt sammen, men det kan blive endnu bedre. Vi kan blive bedre til at kommunikere under kampen. Og efter bare nogle få kampe mere sammen, så tror jeg, det bliver godt, fortæller Williams, der blev udskiftet i pausen efter, at han selv havde scoret til 1-0 og Duncan til 2-0.

Spillerne på vej ud

Williams fik en halvleg - og kvitterede med en scoring.

Hvem er VM-spiller?

De to Brøndby-angribere spillede blandt andet over for den tjekkiske VM-forsvarer Tomasz Hübschmann, men det var Williams ikke lige klar over.

- Hvem af dem var det? Den lille? Nå okay, det vidste jeg ikke, men jeg kan godt lide at spille mod gode spillere, fortæller han uimponeret og med det drengede smil.

Ikke træt

I pausen blev Williams erstattet med nyindkøbte Chris Katongo, men det var ikke fordi Williams var træt oven på et hårdt træningsprogram.

- Ikke så meget nej, selvom det var varmt derude, og det er man ikke vant til, når man kommer lige fra Danmark, men jeg har prøvet temperaturer, der er meget værre i Australien, så det var ikke slemt, forklarer Williams, der endnu ikke ved, om han også starter inde fredag mod Rapid Bukarest.

- Der vil altid være udskiftninger, men jeg håber altid at spille, så jeg kan få flere kampe med de andre og blive bedre, fortæller han.

Ros til Katongo

I Chris Katongo har han fået en skarp konkurrent til angrebspladserne, men det ser han kun positivt på.

- Han har god erfaring og har et godt touch på bolden, så det har jeg det fint med. Han gjorde det godt idag og fik også scoret. Han er fantastisk. Han er meget venlig som alle afrikanere og er god at have omkring sig, lyder det rosende fra Williams.

Chris Katongo

Chris Katongo kom på banen i 2. halvleg og får god ros af angrebskollegaen David Williams.