Træningskampe flyttet eller aflyst

27.01.2007 10:50

Efter aftale med Halmstad er lørdagens træningskamp flyttet til Sverige, hvor den afvikles på Halmstads anlæg (Sannarps Konstgräs) kl. 14. Dermed må de mange Brøndbyfans vente til lørdag den 3. februar med at se de blå-gule i aktion på eget kunstgræs. Modstanderen i denne kamp er 1. divisions-mandskabet fra Lyngby.

Aflysningen skyldes at der pga. de store regnskyl med efterfølgende frost i de seneste dage har været is på banen, og spillerne har heller ikke kunnet træne på den.

- Brøndby Kommune har i de sidste par dage arbejdet på højtryk, for at få banen klar. Vi har håbet lige til det sidste, at vi kunne få den klar, netop fordi vi forventede at nmange fans gerne ville se kampen. Vi måtte dog erkende i dag, at sandsynligheden for at der kunne spilles på banen var for lille, til at vi kunne bede Halmstad tage til Brøndby, når de har en bane, der kan spilles på, fortæller sportschef Anders Bjerregaard.

Stephan Andersen

Stephan Andersen må vente til næste lørdag for at komme i kamp på Brøndby Stadion.

De øvrige træningskampe (U20, U18 og kvinderne) som skulle have været spillet på Brøndby Stadions baner i dag, er hertil formidag blevet aflyst pga. nattens snefald.