Tilfredshed med den fysiske form

10.01.2007 10:35

Mens mandag var en blød opstartsdag for A-trup spillerne, var det anderledes hårdt i går, hvor truppens klarmeldte spillere gennemførte en fysisk test, en såkaldt yoyo-test.

Rene Skovdahl, fysisk træner, har efterfølgende analyseret resultaterne og sammenlignet tallene med tidligere tests og kan med tilfredshed se tilbage på et godt testresultat.

- Generelt set ser det fornuftigt ud og vi er godt tilfredse. Det betyder at vi ikke skal træne voldsomt hårdt for at nå det punkt hvor vi vil have formen skal være, for allerede nu har vi et godt udgangspunkt, fortæller René Skovdahl om den såkaldte yoyo-test.

Godt udgangspunkt

Gårsdagens resultater er sammenlignet med tidligere fysiske tests og resultaterne viser, at spillernes form er hvor den skal være på nuværende tidspunkt.

- Ud fra testen kan jeg se, at spillerne har været gode til at passe deres vedligeholdelsestræning i ferien. Spillerne har hver især fået et individuelt program som de har skullet følge gennem hele ferien og jeg er glad for, at det ser godt ud på nuværende tidspunkt, fortsætter den fysiske træner.

Kasper Lorentzen var ude det meste af 2006, men er klarmeldt og træner med i stort set fuldt omfang. Morten "Duncan" Rasmussen og Ruben Bagger er derimod begge meldt 100 % fit for fight.

- Det ser fornuftigt ud med de tre der har været meget skadede sidste år. Det handler om at få dem bygget rigtigt op, afrunder René Skovdahl i denne omgang.

Dagens træning bød i øvrigt på løbetur og efterfølgende spil på den nye kunststofbane. Her stod der overtalsspil, pasningsøvelse og skudtræning på programmet.

21 markspillere og tre målmænd deltog i træningen, hvor Morten Rasmussen (syg) og Martin Ericsson (landsholdet) var fraværende i forhold til mandagens træning.

Spillerne på løbetur

Spillertruppen på vej til årets første træning mandag. Tirsdag var spillerne så igennem en stor fysisk test, som gav et tilfredsstillende resultat.