Superbowl på Brøndby Stadion

14.01.2007 10:11

Når finalekampen i amerikansk fodbold afvikles natten mellem den 4. og 5. februar vil du kunne følge kampen på storskærm i loungerne på Brøndby Stadion. 

Som en snigpremiere på hvad Brøndby Stadions nye sportscafe "1964" vil kunne tilbyde, afholder vi et forrygende Superbowl-arrangement med god mad, quiz og livesport i tv.

Er du interesseret i at se det nye byggeri med fitnesscenter, gymnasium, sportscafé og super VIP-lounge starter vi den 4. februar kl. 18 med en rundvisning på Brøndby Stadion. Er du kun interesseret i Superbowl, starter aftenen kl. 19 med optaktsudsendelsen "Tættere på Superbowl".

Kom på rundvisning i den nye bygning på Brøndby Stadion.

Kom på rundvisning i den nye bygning på Brøndby Stadion.

Ægte NFL-menu

Herefter disker Den Skaldede Kok op med en kæmpe Superbowl-buffet med saftige spareribs med hjemmelavede pommes frites og coleslaw, sprødstegte orange- og hvidløgsmarinerede kyllingemedailloner med rucolamayonnaise, grøn salat med croutons og dressing og hertil brød og smør. Til dessert: Cheesecake med syltede clementiner.

Efter maden vil der være NFL-quiz, for alle der har lyst til at teste deres viden ud i amerikansk fodbold og deltage i konkurrencen om NFL gear. Transmissionen af Superbowl XLI fra Dolphins Stadium i Miami starter ved midnat. Vi er med hele vejen til slutningen kl. 5.

Der vil være salg af drikkevarer og snacks under hele arrangementet.

Pris og tilmelding

Prisen er 175 kr. og inkluderer kæmpe football-buffet, quiz og rundtur. Der vil være mulighed for køb af drikkevarer under arrangementet. Billetter kan købes i BrøndbyShoppen eller her. Der er et begrænset deltagerantal til dette arrangement.