Stephan: God start

08.01.2007 14:06

Han havde handskerne med, men fik ikke rigtig brug for dem, for den første træning for tilbagevendte Stephan Andersen blev en ganske let en af slagsen. Startende med en løbetur i Brøndbyskoven, efterfulgt af en let omgang "kant" på den nye kunstgræsbane, målmandens første møde med et sådant underlag i 2½ år.

- Det var skønt. Træningen var jo stille og rolig, men det er rart at komme igang igen. Jeg har fået hilst på alle gutterne og de har taget godt imod mig, så det har været en rigtig god dag, indleder den nye 16'er til brondby.coms udsendte efter træningen.

Stephan Andersen og Michael Tørnes

Stephan Andersen og Michael Tørnes med handskerne i hånden til årets første træning. De fik dog ikke brug for dem, andet end til at holde varmen med.

På ret kurs igen

Stephan Andersen har haft lidt over en måned til at vænne sig til tanken om, igen, at være Brøndby-spiller, og det er en sulten og topmotiveret spiller der i dag trak i træningstøjet.

- For mig er det fantastisk at vende tilbage til Brøndby IF. Mit første mål er at komme til at spille igen og så være med til at få vendt skuden, mener 16'eren der kan se Brøndby overvintre på 7. pladsen i SAS Ligaen.

- Det har jeg det, forstå mig ret, fint med. Det er bare en ekstra udfordring. Og som jeg har sagt flere gange, er det kun et spørgsmål om tid før vi får det her vendt.

Efter nogle år i engelsk fodbold er det en mere rutineret og erfaren målmand Brøndby har fået tilbage, efter udviklende år i engelske Charlton.

- Jeg har udviklet mig meget i England. Mentalt og som målmand. Jeg har ikke spillet så meget som jeg havde håbet på, men jeg har udviklet mig gennem træningen på et meget højt niveau og er en bedre målmand i dag end da jeg forlod dansk fodbold.

Stephan Andersen

Stephan Andersen er tilbage på dansk jord.

Stærk mand ved roret

Stephan Andersen spillede i Brøndby IF i junior- og ynglingeårene og nåede at spille et halvt år som senior, inden karriere fortsatte i Hvidovre. Tilbage i ynglingetiden hed Stephan Andersens træner Tom Køhlert og han får lutter rosende ord med på vejen af den nye keeper.

- Jeg kender jo Tom og han er en træner der ved hvor han vil hen. Utrolig dygtig. Han er god til mandskabsbehandling og til at sørge for god disciplin i en trup. Desuden er han meget rutineret så jeg synes det er meget positivt at han har overtaget efter René, og det er ekstra positiv at det faldt på plads så hurtigt, så det hele var på plads til i dag, afrunder Stephan Andersen hvorefter han supplerer om udsigten til at komme i aktion på Brøndby Stadion.

- Jeg glæder mig virkelig til at opleve det sus der er når man løber ind på Brøndby Stadion. Det er fedt, slutter den store målmand med det brede smil.

Et smil der kan forstumme en smule allerede i morgen, hvor der venter truppen en hård fysisk test.

Stephan Andersen

Udmærket præstation af Andersen i "kanten" under dagens træning. Og der var ingen der lavede en tunnel på ham.