Per: Forsvaret fungerer godt

22.01.2007 09:05

En uges træning og to kampe på Gran Canaria er overstået, og anfører Per Nielsen ser positivt tilbage på turen.

- Det har været fint. Vi har prøvet nogle ting og har set en masse nye spillere. Det har været en god tur, og jeg tror også Tom har fået svar på en del spørgsmål, lyder det fra den rutinerede forsvarer.

Fremskridt

Med resultaterne 4-5 og 0-0 er det klart, at det ikke har været alt, der er lykkedes i de to kampe mod Shakhtar Donetsk og Rapid Bukarest, og såden ser Per Nielsen også på det.

- Vi må jo kigge på de to kampe isoleret set. I den første kamp mødte vi et rigtig stærkt hold, som på nuværende tidspunkt lige var i et gear højere end os alligevel formår vi at spille noget god fodbold, men får så ikke defensiven til at fungere. Der var så kæmpe fremskridt allerede til den anden kamp, så det var meget positivt, fortæller han.

Kamp

Før kick til Brøndby-Bukarest.

Foran tidsskemaet

Per Nielsen selv har også fået en ny makker i midterforsvaret, hvor Mikkel Bischoff er kommet til, og det samarbejde kører allerede godt.

- Det er gået fint. Den første halve time i den første kamp, hvor vi begge havde luft, og de ikke var vågnet helt op, der fungerede det godt. I den anden kamp i den første time, indtil han blev skiftet ud, fungerede det også optimalt, så det bliver spændende. Vi supplerer hinanden godt, og vi har fået nogle ting til at fungere, som man normalt bruger lidt længere tid på. Der er mange mekanismer som allerede fungerer fint mellem hele forsvaret, lyder det fra Per Nielsen.

Også målmanden har været ny på Gran Canaria, hvor Stephan Andersen har stået to kampe.

- Nu har vi jo to gode målmænd. Anker er i USA med ligalandsholdet, og Stephan er kommet ind og er faldet godt til i truppen. Han har stået godt i de to kampe, så det er fint nok, lyder vurderingen fra anføreren.

Stephan Andersen og Morten Cramer i gang med målmandstræningen.

Stephan Andersen og Morten Cramer i gang med målmandstræningen.

Godt med lang kontrakt

Også træneren er ny, men det ser anføreren ikke som et problem.

- Jeg har et fint forhold til Tom. Jeg har kendt ham siden, jeg var ynglinge-spiller, så det har jeg det helt fint med. Jeg er sikker på, han nok skal få styr på det her igen, så vi nok skal kravle opad i tabellen igen, forsikerer Nielsen.

Tom Køhlert er da heller ikke en helt ny træner for Per Nielsen. Det er således tredje periode, at han har Køhlert som cheftræner på A-holdet, og der er ikke den store forskel fra de tidligere gange.

- Nej, ikke udover, at jeg glæder mig over, at Tom har sagt ja til en lidt længere kontrakt, så vi sammen kan kigge lidt længere fremad, lyder det fra Per Nielsen.

Der var også tid til skrive autografer til fans på Gran Canaria.

Der var også tid til skrive autografer til fans på Gran Canaria.

Vigtige spillere

Alt i alt ser anførerer optimistisk frem mod foråret.

- Allerede på de her 14 dage efter ferien, ser det positivt ud. Jeg er meget optimistisk, for vi har fået en masse spillere klar igen, som har været skadet. Duncan er i gang igen, og Lorentzen er også ved at være der, og det er nogle vigtige spillere at have tilbage. Så ser det meget, meget spændende ud med Katongo, så det glæder jeg mig meget til at følge i foråret, siger Per Nielsen.