Nye Brøndbysider i luften

22.01.2007 15:01

I dag er tre nye sider i brondby.com-universet gået i luften. brondby.biz, der nu hedder Brøndby Business, er blevet relanceret. Her finder potentielle kommercielle samarbejdspartnere oplysninger om de mange fordele et samarbejde med Brøndby IF rummer, og samtidig er sitet netværksområde for Brøndby IF's 350 partnere. Den nye side findes på brondby.com/business.

Også Brøndby Stadion har fået et nyt ansigt udadtil, så det nu er muligt at præsentere de mange facetter som Brøndby Stadion rummer som konference- og arrangementssted. Siden findes på brondby.com/arrangementer.

Selv om sportscafeen 1964 først åbner den 11. marts, er hjemmesiden for Brøndby Stadions restaurant, sportsbar og café nu gået i luften. Her varmer vi op den store åbning samt fortæller om de nye muligheder du som Brøndbyfan nu har på Brøndby Stadion uden for kampdage. 1964 holder på nettet til på brondby.com/1964.

På brondby.com/arrangementer kan du læse mere om de mange muligheder Brøndby Stadion rummer.

På brondby.com/arrangementer kan du læse mere om de mange muligheder Brøndby Stadion rummer.

For at sikre at dukan finde rundt på de nye sider, har vi ændret toppen på brondby.com, således at der nu på findes en central navigering, så du uanset hvor du befinder dig i vores web-univers, kan rundt rundt blandt hovedområderne: brondby.com, business, arrangementer, medlem & aktionær og 1964.

Til februar lancerer vi vores nye børneklub, Brøndby Kids, der også får nyt website ? et univers fyldt med leg, spil og nyheder for de mindste Brøndbyfans.

De tre nye sider er udviklet i samarbejde med lassesen.dk.