Merchandise bringer glæde i Kosovo

03.01.2007 09:20

En stor sending Brøndby-merchandise med 40 fodbolde og 10 børnegaveæsker indeholdende gummbibold, pumbe, drikkedunk og svedbånd, har bragt stor glæde i flere landsbyer i Kosovo.

Merchandiset er uddelt i landsbyerne i Kosovo med god hjælp fra de danske soldater i området, hvis opgaver bl.a. byder på mange opsøgende besøg i de fattige landsbyer. Her har de danske soldater erfaret, at børnene bruger meget af tiden på at spille fodbold, selvom det kun er de færreste der har en ordentligt fodbold.

- Vi kan se, hvor meget børnene sætter pris på meget simple ting. Børnene hernede spiller meget fodbold, og man ser dem spille alle steder, uanset om der er græs og mål, eller det er på en mark, hvor de bruger deres sko som mål. Desværre er det meget få af dem, som har en ordentlig bold at spille med. Det er som regel en meget gammel flad bold, som ikke kan pumpes, så der er ingen tvivl om, at boldene fra Brøndby IF har gjort en masse børn og unge meget glade, fortæller René Pedersen, dansk soldat udsendt i Kosovo.

Kosovo

Kosovo

Kosovo

Kosovo