Let åbningstræning

08.01.2007 12:56

De mange fremmødte fans, journalister og fotografer fik masser af frisk luft, da Brøndby IF tog hul på 2007 med den første træning på den nye kunstgræsbane. 

Spillerne startede året med en god løbetur i Brøndby-skoven med den fysiske træner René Skovdahl i spidsen, mens der efterfølgende blev spillet "kant" på de opstillede baner som det nye trænerteam Køhlert og Siggaard havde gjort klar.

24 spillere var på træningsbanen i dag. Kasper Lorentzen deltog i hele træningen, men der går endnu et par uger før han er 100 % klar. Angriberne Morten Duncan Rasmussen og Ruben Bagger er derimod helt klar igen og har selvtrænet i vinterpausen.

Første træning

Spillerne ankommer til træningsbanen efter en halv times løbetur i Brøndbyskoven.

Morten Cramer støder til truppen om et par dage efter sin ferie, mens nyindkøbte Mikkel Bischoff tiltræder fredag. Marc Olsen og Morten Rasmussen er begge små-syge og blev inde. Skadeslisten tæller nu blot to spillere, Trond Andersen og Peguero.

- Jeg synes det var en god 1. træning. Der var godt humør på træningsbanen, udtaler cheftræner Tom Køhlert, som du kan læse et længere interview med senere i dag her på brondby.com.

Dagens træning var den første i Brøndby-trøjen for Stephan Andersen, mens det var første dag som officiel A-trupspiller for David Williams, der markerede sig med flere mål ved lørdagens TELE2 Cup i BrøndbyHallen.

Tom Køhlert

Cheftræneren stod klar med bolde og veste da spillerne var klar til årets første træning.

Glæde over banen

Årets første træning var samtidig den første træning for 1. holdet på den nye kunstgræsbane og hele vejen rundt var der positive ord om banen fra dagens aktørere.

- Den er helt perfekt. Den er rimelig blød, så den er ikke helt så hård for bentøjet. En rigtig god bane og en god 1. træning, siger viceanfører Kim Daugaard der bakkes op af Martin Retov.

- En rigtig god bane. Hurtig, jævn og god at spille på. Den var fed at træne på og det var dejligt at være igang igen, mener midtbanespilleren.

Efter dagens lette træning venter der truppen en hårdere omgang træning i morgen. Her skal spillerne igennem en fysisk test, hvor hver enkelt spillers form analyseres.

Assistenttræner Peder Siggaard

Peder Siggaard fanget under dagens træning på den nye kunstgræsbane.