Lantz: Kvalitet i træningen

19.01.2007 11:22

Fredag nat blev Marcus Lantz far for anden gang, da en lille ny søn kom til verdenen. Det betød, at farmand først stødte til resten af truppen tirsdag. Onsdag trænede Lantz for første gang med i Maspalomas, og det med imponerende udstråling, godt humør og fart i afleveringerne som sjældent set.

Efter torsdagens træning var det også en glad Lantz, brondby.coms udsendte fangede, og svenskeren har selv forklaringen på positivismen.

- Det er klart, at en del af det er fordi, jeg er blevet far. Jeg har også glædet mig meget til at arbejde med den nye træner. Der er kvalitetet i træningen, og vi har gjort store fremskridt allerede her efter to uger, og det giver endnu mere glæde, fortæller Lantz.

Kæmpe for pladsen

Han har det lidt blandet med at være på træningslejr og samtidig vide, at konen og barnet er mange tusinde kilometer nordpå.

- Det har to sider. På den ene side ville jeg jo gerne have været lidt længere tid hjemme med familien. På den anden side, så har vi ny træner, og jeg vil gerne være med til at konkurrere om en plads hernede. Så jeg er lidt splittet, kan man sige, lyder det fra svenskeren.

Finde gamle spil frem

Ved onsdagens træning jokede Lantz med, at man skulle spille i Real Madrid, sådan som vejret er hernede sydpå, og svenskeren sætter da også pris på at være i Maspalomas på træningslejr.

- Holdet skal rystes sammen, og så skal vi diskutere igennem, hvordan vi skal spille som hold. Og så har vi to kampe mod to gode hold, og det er altid dejligt at komme væk fra det dårlige vejr til det her vejr. Det er perfekt, når det er vinter derhjemme, lyder vurderingen.

Lantz mener, at målet for foråret er at skrabe så mange point sammen som muligt og lover, at han vil gøre sit for at klubben skal klatre opad i tabellen.

- Vi skal prøve at spille som under Micahel og John igen. Vi skal prøve at finde frem til det spil, vi havde inden, forklarer han.

Marcus Lantz

Marcus Lantz stråler under træningen på Gran Canaria.

Mini-Lantz

Det er endnu for tidligt at sige om den nye mini-Lantz er en kommende fodboldspiller, men ifølge træningssnakken skulle han have store lårmuskler og veje godt til. Marcus er da også glad for sin nye guldklump.

- Det er lige så fantastisk denne gang, som det var den første gang. Alt er gået godt, så det er dejligt, stråler den stolte far, der ingenting mærker til den skade, der generede ham i efteråret.