Kvartfinale-exit

06.01.2007 16:58

Silkeborg IF blev endestationen i kvartfinalen, da den traditionsrige TELE2 Cup blev afholdt i Brøndby-Hallen i dag. Brøndby gik fortjent videre til kvartfinalen som gruppevinder, men kunne ikke fastholde en god start i kvartfinalekampen, hvor Silkeborg evnede at vende en Brøndbyføring på 2-0 til 3-2 sejr til jyderne.

David Williams var den helt store oplevelse på Brøndby-holdet, hvor også målmand Michael Tørnes markerede sig flot. Brøndbys hold bestod, foruden Williams og Tørnes, af Morten Rasmussen, Henrik Kildentoft, Mike Jensen, Martin Spelmann, Marc Olsen, Lukasz Cieslewicz, Jacob Berthelsen, Giovanni Rector og Kristian Bo Andersen.

Som sædvanligt var der masser af blå-gul opbakning til spillerne i Brøndby-Hallen.

Som sædvanligt var der masser af blå-gul opbakning til spillerne i Brøndby-Hallen.

To uafgjorte og en sejr

Brøndby lagde ud mod Viborg i den sidste kamp i første spillerunde. Trods massivt boldovertag, og pæne muligheder, lykkedes det ikke at finde vej til scoring for Brøndbyholdet, der blev båret frem af et talstærkt og entusiatisk Brøndby-publikum der stod for den mest markante stemning i Brøndby-Hallen denne eftermiddag.

Spelmann og Williams jubler efter en scoring.

Spelmann og Williams jubler efter en scoring.

Silkeborg var modstanderen i den anden kamp og vi skulle hen til slutningen af opgøret, før Brøndby fortjent bragte sig foran. Morten Rasmussen trak op fra banens midte, spillede 1-2 med en holdkammerat, for til sidst at sparke den sikkert i kassen.

Glæden varede dog kort. Silkeborg erobrede bolden på banens midte, slog kontra og udlignede kort før slutfløjtet. Uafgjort 1-1 og det hele skulle afgøres i den sidste kamp, hvor AaB, der allerede var sikre på videre avancement, var modstanderen.

Brøndby var tændte fra start og opsatte på en sejr. Føringsmål af Giovanni Rector blev efterfulgt af David Williams med to flotte scoringer og 3-0 sejren var en realitet.

Giovanni Rector har scoret mod AaB.

Giovanni Rector har scoret mod AaB.

God start ikke nok

Som gruppevinder ventede Silkeborg (som den bedste 3'er) i kvartfinalen. Brøndby kom fremragende fra start, endnu engang med Rector og Williams som målscorere. En uforståelig advarsel (og dermed 2 minutters udvisning til Giovanni Rector) blev desværre afgørende.

Spillerne takker for den store opbakning.

Spillerne takker for den store opbakning.

Silkeborg fightede sig tilbage i kampen. Først en reducering, derefter udligning mens sejrsmålet til 3-2 blev scoret efter en dødbold (bolden havde ramt loftet) lige uden for Brøndbys felt. Dermed blev kvartfinalen endestationen for et Brøndbyhold, der efterfølgende kunne takke et fantastisk publikum for stærk opbakning.

Samlet vinder blev Esbjerg efter overtidssejr i finalen over Horsens.