Køhlert tror på Rasmussen

24.01.2007 13:20

Efter første træning på dansk grund siden hjemkomsten fra solrige Gran Canaria, var der god intensitet over formiddagstræningen, hvor halvdelen af spillertruppen var i den lille overdækkede hal med kunstgræs, mens den anden halvdel var i styrkerummet. I hallen stod den på pasningsøvelser, skudtræning og spil til to mål.

En af de spillere der efterfølgende var godt populær hos den fremmødte presse, var Thomas Rasmussen. Og det med god grund, for cheftræner Tom Køhlert har udnævnt den 29-årige venstrebensspiller som ny fast mand i forsvarskæden.

- Som det ser ud nu, er Thomas er mit førstevalg som venstreback. Han har forudsætningerne for at spille godt på den plads. Han spillede tre halvlege på Gran Canaria, hvoraf de to var gode, siger Køhlert videre.

Defensivt var der især fremgang at spore i forhold til kampen mod Rapid Bukarest, en kamp der ikke bød på scoringer. Her spillede Thomas Rasmussen venstreback i første halvleg, en plads han meget vel kommer til at spille mange kampe på i foråret.

Tæt på systemet

Mens Køhlert har lagt sig fast på, at Thomas Rasmussen er førstevalget som venstreback, er der fortsat nogle spørgsmål der endnu ikke er fundet det endelige svar på.

- Jeg har et nogenlunde billede af holdet. Jeg vil spille med to wingbacks i forsvaret, det har jeg lagt mig fast på. Så mangler jeg at blive helt sikker på, om det skal være med kanter eller som en diamant på midtbanen hvor de yderste trækker lidt mere ind, og hvor der ligger en offensiv og en defensiv centralt. Det må de kommende uger vise, siger cheftræner Tom Køhlert.

Allerede lørdag skal Brøndby i aktion igen. Her kommer svenske Halmstad på besøg. Træningskampen spilles på den nye kunstgræsbane.

Siggaard og Køhlert

Tom Køhlert har fået svar på flere spørgsmål på træningsturen på Gran Canaria i den forgangne uge.