Eilif vil ikke sæson som sidst

20.01.2007 18:54

Antallet af skader i sidste sæson var ikke til at tælle, og på Gran Canaria, hvor spillerne er på træningslejr i øjeblikket er der dagligt spillere, der står over træning og kamp. Hjemme fra Danmark kunne det altså godt se ud som om skadeshelvedet bare fortsætter og fortsætter, men sådan er det nu ikke forsikrer læge Eilif Larsen, der er med på turen.

- Her i opstarten er vi lidt overforsigtige og vil hellere tage fat på tingene med det samme, så de ikke skal trækkes med skaden i længere tid, forklarer han.

David Williams strækkes ud.

David Williams strækkes ud af massør Henrik Andersen.

Klar hvis ligakamp

Ved lørdagens træning stod David Williams over.

- David fik et lille trælår i går, men det er ikke noget alvorligt, lyder det fra den rutinerede læge. Fredag var det Chris Katongo, der stod over sled med et trælår, men han trænede fint med lørdag. Men hvorfor får spillerne alle de trælår?

- Hvis de for eksempel får et knæ lige ind i muskel, så hæver den op, og der kan komme en blødning, lyder forklaringen fra Eilif.

Ligesom Katongo var heller ikke Morten Duncan Rasmussen med i fredagens kamp mod Rapid Bukarest.

- Duncan mærkede lidt ømhed i går, og der er ingen grund til at bruge dem, hvis de bare har den mindste smule. Hvis det havde været en vigtig kamp i ligaen, så kunne vi godt have sagt okay og have ladet dem spille, forklarer Eilif.

Gang i den fysiske træning.

Fuld gang i den fysiske træning.

Lorentzen følger program

Fredag var Giovanni Rector og Kasper Lorentzen ude at løbe nogle hårde løb med fysisk træner René Skovdahl.

- Gio blev lidt øm, men for Lorentzen er det blot et spørgsmål om at køre hans program stille og roligt videre, så han er oppe på fuldt niveau, når vi når frem til starten på SAS Ligaen, fortæller Eilif.

Også Asbjørn Sennels har haft lidt problemer på Gran Canaria. For venstrebacken er problemet baglåret, som han har måttet have lidt is på ind imellem.

- Den skade får han tit i opstarten, så han skal faktisk slet ikke holde pause, men bare holde sig i gang, griner Eilif Larsen.

Ingen skader i år

Udover ovennævnte spillere var hverken Thomas Rytter, Hannes Sigurdsson eller Mark Howard med til lørdagens træning, men det er hverken trælår eller baglår, der holder dem ude.

- De har fået en maveinfektion og kaster op og har ondt i maven, fortæller Eilif, der som ny klublæge vil kæmpe for i hvert fald én ting.

- Vi vil ikke have en sæson som sidst, siger han sikkert.