Duncan bag sejr over Halmstad

27.01.2007 15:31

Brøndbyspillerne var her i eftermiddags i kamp for første gang siden hjemkomsten fra træningslejren på Gran Canaria.

Kampen mod svenske Halmstad BK skulle oprindeligt have været spillet på Brøndby Stadions nye kunstgræsbane, men denne kunne trods ihærdig indsats fra Brøndby Kommune ikke gøres kampklar. I stedet blev opgøret spillet i Halmstad. Her blev det til en 2-1 sejr til de blå-gule med Morten Duncan Rasmussen i rollen som dobbelt målscorer.

Duncan scorede to gange mod Halmstad.

Morten Duncan Rasmussen er tilbage i målform efter sin lange skadespause.

Halmstad begyndte bedst, og Stephan måtte et par gange agere redningsplanke, men stille og roligt vænnede Brøndbyspillerne sig til underlaget der var meget hårdt og glat, og fik bygget spillet op.

Stillingen var stadig 0-0 da dommerens pausefløjt lød, men det fik Duncan hurtigt ændret på, da han inden for de første 20 minutter udnyttede to situationer med godt opspil til at bringe Brøndby i front med 2-0. I kampens slutminutter fik Halmstad reduceret på returbold efter et hjørnespark.

- Det var en anden type kunstgræs end vi er vant til at spille på, så vi skulle bruge noget tid til at vænne os til underlaget. I slutningen af 1. halvleg og de første 30 minutter af 2. halvleg får vi dog spillet til at flyde, Duncan scorer to gange efter situationer med fint opsspil og gode indlæg, så på den baggrund er Tom og jeg tilfredse med resultatet, fortæller assistenttræner Peder Siggaard.

Startopstillingen

S. Andersen

H. Kildentoft - P. Nielsen - M. Bischoff - T. Rasmussen

M. Jørgensen - K. Daugaard - M. Ericsson - M. Jensen

C. Katongo - M.D. Rasmussen

Indskiftninger

T. Rytter/H. Kildentoft (46.)
M. Howard/M. Bischoff (46.)
M. Retov/K. Daugaard (46.)
D. Williams/C. Katongo (46.)
R. Bagger/M.D. Rasmussen (73.)

Scoringer

0-1 M.D. Rasmussen (49.)
0-2 M.D. Rasmussen (70.)
1-2 ?? (85.)

Allerede på næste lørdag spiller Brøndby IF igen træningskamp. Modstanderen er her Lyngby fra 1. division. Denne kamp har foreløbigt start kl. 10 på Brøndby Stadions kunstgræsbane.