Brøndby IF udlejer målmand

31.01.2007 10:06

Brøndby IF og Leeds United fra den engelske "The Championship" er i dag blevet enig om en aftale med Casper Ankergren, der skifter til Leeds på en lejeaftale resten af sæsonen. Aftalen giver Leeds mulighed for at udnytte en købsoption på et på forhånd aftalt transferbeløb.

Efter Brøndbys køb af Stephan Andersen fra engelske Charlton har 27-årige Casper Ankergren ønsket at søge andre græsgange for at få mere spilletid.

- Der har været en del interesserede klubber, men Leeds kom på banen med et konkret tilbud, der i første omgang giver Casper muligheden for at bevise sit værd i en traditionsklub i et attraktivt fodboldland. Det er en rigtig god mulighed for Casper og et skifte til engelsk fodbold har ligget højt på hans ønskeliste. Forårets lejemål må så vise om det bliver til en permanent kontrakt, men i første omgang er vi glade for, at det er lykkedes os at hjælpe Casper videre i karrieren, fortæller sportschef Anders Bjerregaard.

- Vi takker Casper for nu og for en rigtig god indsats i Brøndby-trøjen og ønsker ham naturligvis held og lykke i Leeds, slutter Anders Bjerregaard.

Casper Ankergren

Casper Ankergren fortsætter karrieren i engelske Leeds, der lejer målmanden resten af sæsonen.