Bjerregaard glad for Maspalomas

17.01.2007 07:44

I 2006 vandt Brøndby for første gang træningsturneringen i Maspalomas, og i år har Brøndby igen valgt at tage imod tilbuddet om at kombinere en træningslejr med deltagelse i Maspalomas Cup.

- Jeg synes, det er en god turnering, og når vi så oven i købet bliver inviteret, så er det svært ikke at sige ja tak, fortæller sportschef Anders Bjerregaard.

Der er dog en enkelt forskel i forhold til turen sidste år.

- Vi har denne gang valgt også at gøre det til en social tur, hvor koner, kærester og børn er med. Tidligere gjorde vi altid sådan, og det er rart, at spillerne lærer hinanden og deres familier at kende på en lidt anden måde. Det er vigtigt, at man har baglandet i orden, for så er forudsætningerne for at spille godt også bedre, lyder det fra sportschefen.

Hver familie bor på eget værelse, mens de ti i truppen, der endnu er singler, bor på værelse to og to.

Spillerne på løbetur

Spillerne løbetræner.

Ikke vandrepokal

Formålet med træningsturneringen er ikke at vinde for enhver pris.

- Jeg håber da, vi vinder den igen, men det er ikke det vigtigste hernede, det er jo mest en opstartsfase. Sidste år havde vi en voldsom overvægt på vej hjem på grund af pokalen, men takket være Kuoni lykkedes det os at få den med hjem, husker Bjerregaard om pokalen fra sidste år, der vejede omkring 80 kilo.

Heldigvis er der heller ikke tale om en vandrepokal.

- Nej, den kunne vi gudskelov lade blive hjemme i loungen, griner sportschefen.

Torsdag møder Brøndby Shakhtor Donetsk og allerede fredag gælder det Rapid Bukarest i den anden kamp, mens man ikke skal møde turneringens sidste hold Rosenborg.

- Vi kunne godt have ønsket os en dag imellem kampene, men ellers vil jeg sige, at det er et par rigtig stærke modstandere, vi står overfor, så tidligt på sæsonen. Det bliver en god test for holdet, fortæller Anders Bjerregaard, inden han tager hjem mod hotellet, hvor såvel Asbjørn Sennels kone som Ruben Bagger har fødselsdag. Onsdag er det Asbjørn Sennels selv, der fylder år og fredag er det holdleder Jan Ritzaus tur.