Barcelona på Brøndby Stadion

19.01.2007 14:46

Efter længere tids forarbejde er det lykkedes Brøndby IF og Børsen executive club at skaffe en af fodboldverdenens i øjeblikket mest interessante topfolk til Brøndby Stadion.

Det drejer sig om FC Barcelonas vice president of finances and operations, Ferran Soriano, der sammen med klubpræsident Joan Laporta står bag den turnaround som på tre år igen har gjort FC Barcelona til en magtfaktor i fodboldverdenen.

Tirsdag den 27. marts lægger Brøndby Stadions Michael Laudrup Lounge lokale til når Soriano giver et indblik i de fundamentale ledelsesændringer der er sket siden 2003 i Barcelona.

Ændringer der har ført klubben tilbage på toppen af europæisk fodbold med to spanske mesterskaber og et Champions League-trofæ, med en boomende økonomi og et historisk højt antal fans - alt sammen på bare tre år.

Brøndby IF mødte FC Barcelona i UEFA Cup'en i foråret 2004.

Brøndby IF mødte FC Barcelona i UEFA Cup'en i foråret 2004.

Soriano vil bl.a. tale om hvordan Barcelona med baggrund i klubbens foreningsstruktur og enorme medlemsskare har skabt en topprofessionel organisation der både er i stand til at møde udfordringerne i den globaliserede fodboldverden og udvikle klubben med respekt for klubbens grundlæggende værdier og græsrødder.

- Vi er meget stolte af at det er lykkedes os i samarbejde med Børsen at få FC Barcalonas topledelse til Danmark. Med stor sportslig og økonomisk succes har Barcelona formået at forene sin foreningsstruktur med udviklingen i den stadig mere kommercialiserede fodboldbranche, og netop de erfaringer man på ledelsesplan har gjort sig, ser jeg frem til at vi alle nu kan få del i, fortæller kommerciel direktør Ole Palmå.

Arrangementet er en del af Børsen executive club.