Bagger: Fantastisk at være tilbage

20.01.2007 09:00

I efteråret 2001 var han inde omkring landsholdet, men siden har mange skader ødelagt meget for den rutinerede angriber Ruben Bagger, der dog også kan se tilbage på en vigtig scoring i pokalfinalen i 2005 mod FC Midtjylland. Det seneste efterår blev fuldstændig ødelagt af skader, men fredag mod Rapid Bukarest var Ruben Bagger tilbage i den gule trøje og det endda i startopstillingen.

- Det er fantastisk at spille fodbold igen. Bare det at træne igen hernede har været dejligt i stedet for at sidde på kondicyklen. Det er skønt at spille med drengene igen, fortæller Bagger.

Ruben Bagger i aktion i UEFA Cup'en 2005.

Ruben Bagger i aktion i UEFA Cup'en 2005.

Kunne have scoret

Sidst han var på banen var i maj måned i 2. division øst, men taget i betragtning, at det var otte måneder siden, han sidst var på banen, var han tilfreds med indsatsen mod rumænerne.

- Jeg havde en enkelt en, jeg måske godt kunne have scoret på i 1. halvleg, ellers synes jeg egentlig det gik ok, selvom jeg selvfølgelig stadig mangler lidt i boldberøringerne, indrømmer han.

Efter 13 minutter blev Bagger spillet næsten fri på et Stephan Andersen-udspark, men halvflugteren røg lige forbi, og i pausen blev Bagger skiftet ud til fordel for Mike Jensen.

- Vi havde aftalt, at jeg kun skulle spille en halvleg og tage lidt hensyn til mit knæ. Jeg mærker ikke noget i ledbåndene og mærker ikke smerte, så det er skønt, siger han.

Sammen med et par gode langskud fra Stefan Schmidt og Martin Retov i slutningen af kampen var Baggers afslutning et af matchens bedste forsøg, for ellers var det imodsætning til torsdagens kamp ikke fordi nogen af holdene vadede i chancer.

- Nej, det vil være synd at sige, men det skyldes vel, at det var nogle gode forsvar. De stod meget godt nede i forsvaret og satsede ikke alverden fremad. De ville ikke så meget og tog ikke de store chancer, vurderer Bagger.

Bagger og Daugaard tanker op vanddepoterne op i en pause på træningsbanen.

Bagger og Daugaard tanker op vanddepoterne op i en pause på træningsbanen.

Glad for træningslejr

Selvom han har prøvet det mange gange før, så er det stadig sjovt at være på træningslejr.

- Hernede er det altid godt at være på træningslejr, fordi klimaet er, som det er. Så får vi nogle gode træningspas og nogle kvalificerede modstandere, som det var både i går og i dag, siger Bagger.

Siden Ruben Bagger sidst var inde omkring førsteholdet er både David Williams, Hannes Sigurdsson og senest Chris Katongo kommet til. Alligevel har Ruben Bagger et klart forårsmål.

- Det er at spille fodbold selvfølgelig. Nu skal jeg lige i form først, for jeg kan godt mærke, at den ikke er helt i top endnu, lyder det ærligt fra Bagger, der ellers onsdag sammen med Mark Howard var blandt de skarpeste til afslutningstræningen.