Stor interesse for Brøndby Gymnasium

07.02.2007 14:10

I går aftes holdt Brøndby Gymnasium orienteringsaften for kommende elever og forældre. Her kunne måske kommende elever få et indblik i gymnasiets profil og de mange oplevelser man får som elev.

Aftenen var delt op i to afdelinger med start i Brøndby Stadions Europa Lounge hvor gymnasiets bestyrelsesformand bød velkommen, efterfulgt af indlæg og underholdning af rektor Pia Sadolin, lærere og elever.

 BG

I Brøndby Gymnasiums nye lokaler på Brøndby Stadion.

Anden del af orienteringsaftenen var henlagt til Brøndby Gymnasiums helt nye lokaler, hvor alle fremmødte kunne gå rundt og se de nye lokaler, mens lærere og elever arbejdede med forskellige fag.

- Jeg må sige at jeg er meget positivt overrasket over den store interesse som vi bliver mødt med. Vi er jo et ungt gymnasium og er først nu ved at etablere os for alvor, men det er måske også følelsen af at være med til at bygge noget nyt op og præge det, som tiltrækker eleverne. Også holder vi jo til i dynamisk miljø på Brøndby Stadion som hele tiden udvikler sig. Det er også et stort plus.

- Vi havde cirka 25 procent flere besøgende på orienteringsmødet end forventet, så så det kneb lidt med stolene. Til gengæld var stemningen i top. Nu er vi naturligvis spændte på, hvor mange elever, der så søger optagelse hos os den 15. marts. Men mon ikke de tre klasser er i hus, fortæller rektor Pia Sadolin.

BG

It og e-learning spiller en stor rolle på Brøndby Gymnasium.

Om Brøndby Gymnasium

Brøndby Gymnasium er en privat, selvejende institution, der tilbyder unge en 3-årig gymnasial uddannelse. Gymnasiet, der er etableret i 2005, holder til på Brøndby Stadion og henvender sig særlig til unge eliteidrætsudøvere med højt kvalificerede trænere knyttet til gymnasiets linjeidræt i håndbold og fodbold.

Brøndby Gymnasiums kultur og traditioner hviler på frihed, ligeværd og demokrati. Brøndby Gymnasium er et dansk gymnasium med internationalt udsyn.

Ekstra

  • Læs mere om Brøndby Gymnasium her.