Skarpe spørgsmål til spillerne

14.02.2007 13:14

Der var i dag dømt Brøndby Kids Dag på Brøndby Stadion hvor unge Brøndbyfans havde mulighed for at komme på rundvisning, male tifoer, spille bordfodbold med og mod spillerne og meget andet.

Mikkel Bischoff spiller bordfodbold med nogle Brøndby Kids.

Mikkel Bischoff spiller bordfodbold med nogle Brøndby Kids.

En af de populæreste aktiviteter var børnepressemødet hvor bl.a. Morten Rasmussen, Mikkel Bischoff, Hannes Sigurdsson og Trond Andersen svarede på spørgsmål fra de unge Brøndby Kids der legede journalist for en dag.

Også en enkelt "rigtig" journalist var mødt op og noterede livligt ned på blokken. Spørgsmålene var mange og gik alt fra det efterårets resultater til hvem der er bedst til forskellige ting i truppen.

Molle forklarer sig

Molle klar til at svare.

- Jeg håber selv at der ikke går mere end to til tre uger, og jeg vil selvfølgelig gøre alt hvad jeg kan for at det kommer til at gå hurtigere, for det er aldrig sjovt at sidde udenfor med en skade, især ikke når vi nu fik så god en start på Royal League med sejren over FCK. Her synes jeg det gik ganske godt indtil jeg blev skadet, jeg havde nogenlunde styr på tingene, lige bortset fra en enkelt situation hvor Ailton Almeida kom forbi mig, grinede Mikkel Bischoff blandt andet.

Hvem er den sjoveste i truppen? Lød et andet spørgsmål:

- Thomas Rytter, for han virker udadtil så seriøs og velovervejet, men i omklædningsrummet er han fuld sjov og er med til at skabe en god stemning i truppen. Men også Henrik Kildentoft hører til blandt dem der godt kan lave lidt ballade, men nogle gange går han lidt over stregen, fortalte Molle uden dog at ville afsløre detaljer.

Der blev malet Brøndus-tifoer til den helt store guldmedalje.

Der blev malet Brøndus-tifoer til den helt store guldmedalje.

Du kan læse flere spørgsmål og svar på Brøndby Kids' egen side.

Arrangement igen i morgen

Igen i morgen er der Brøndby Kids Dag på Brøndby Stadion. Du kan læse mere om programmet for dagen her og købe din billet i BrøndbyShoppen allerede i dag eller i morgen.

Børnepressemøde

Fodbold

Asbjørn Sennels maler tifo

Tifo

Børnepressemøde

Fodbold