Rytter: Mentalt er vi et stykke videre

19.02.2007 09:47

- Vi holder dem så godt som væk fra chancer i første halvleg, og er godt organiseret. Det er et af fokuspunkterne, og på den måde kommer vi godt ind i kampen. I pausen snakker vi om, at  vi skal længere frem og presse dem mere, men det modsatte sker, og vi kommer til at se skidt ud i 10-15 minutter, hvor vi ikke hænger sammen.

Thomas Rytter spillede en god kamp, og lod ikke modstanderen komme forbi en eneste gang i første halvleg. I anden halvleg var han dog involveret i situationen, der førte til 0-1 scoringen:

- Jeg ved ikke helt hvad der sker. Jeg får en aflevering, men glider og får tacklet. Bolden ryger på én eller anden måde ud til Niclas, der ikke har problemer med at smide den ind i panden på Silberbauer. Det var en ærgerlig måde at sætte dem i gang, konstaterer backen.

- De næste 10 minutter ligger vi alt for langt tilbage, men i første halvleg og sidste del af anden ser det pænt ud. Ikke sprudlende, men OK. Og mentalt er vi et langt stykke videre fra efteråret. Man kan mærke, at alle tror mere på det, og der er god balance i truppen.

- Desværre er det jo ikke første gang, vi har lukket to-tre mål ind på kort tid, og det skal vi have lavet om på. I dag sker det i en kamp, hvor vi trods alt allerede er videre i turneringen, og uanset at det ikke må ske, viser det hvad vi skal arbejde med.

- Vi er ved at bygge op fra bunden, og jeg har en god følelse omkring holdet og udviklingen, trods dagens nederlag, afslutter Rytter.

Martin Ericsson

Martin Ericsson reducerede på straffespark. Foto: Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.