Retov: En fed følelse for os

12.02.2007 09:15

- Det var ikke den smukkeste kamp, men det var jo et fantastisk flot mål efter et lækkert opspil, smiler dagens assist-mager efter kampen. Vi tillader dem ikke rigtig noget, og selvom de skyder en del udefra, har de vist ikke en eneste afslutning inden for rammen. Hverken kamp eller dommer var dog på et særligt højt niveau, men hvem tænker på den slags lige nu, smiler midtbanespilleren.

Martin Retov blev skiftet ud med en mindre skade, men tager det afslappet.

- Jeg falder lidt uheldigt ned på knæet, og kunne mærke det lidt i pausen. Jeg blev enig med træneren om, at spille 5-10 minutter mere, og jeg tror ikke det er noget alvorligt.

- Hvad der betyder noget i dag er sejren, og vi kommer herfra med en rigtig fed følelse. Mentalt giver det et boost, at komme så godt i gang og vi kunne ikke få en bedre start på året. Det bliver dejligt at arbejde videre herfra, for der er virkelig gang i noget godt, konstaterer Retov med et smil.

Martin Retov

Martin Retov i aktion på midten. Foto: Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.

Daugaard tilfreds med indstillingen

- Indstillingen var klar fra start: Vi skulle ind og gøre en god figur, og hver især levere varen. Det er selvfølgelig dejligt, at vi får fuldt udbytte allerede i første forsøg, men vi tager en kamp af gangen, og ved godt vi har et stykke arbejde foran os.

Kim Daugaard er godt tilfreds med forårspremieren, og fortæller videre om kampen:

- Alle arbejder for holdet i dag, og selvom vi ikke rigtig får det til at køre offensivt i første halvleg, er der ingen der slår op i banen. Defensivt fungerer det faktisk rimelig godt det meste af kampen, og det er dejligt at vi igen formår at holde nullet, men i spillet fremad banen er der noget at arbejde videre med.

- Det er altid dejligt at vinde kampe, og at det er her på banen gør da ikke fornøjelsen mindre. Vi var allerede videre i Royal League inden kampen, men derfor går vi altid efter at vinde alligevel. I dag lykkes det, og gør vi kunststykket efter næste weekend, er vi kommet endnu et skridt videre i udviklingen.

- Men vi tager det én kamp af gangen, smiler Daugaard roligt.

Kim Daugaard

Daugaard i kamp om bolden med FCK's William Kvist. Foto: Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.