Per: Vi kan vinde RL

28.02.2007 13:54

- Vejen til finalen er kort nu. Som Tom Køhlert siger, er det jo pokalkampe resten af vejen. Altså gode kampe med masser af fight og dramatik hvor vi skal satse på at gøre arbejdet færdigt, fortalte anfører Per Nielsen til dagens Royal League-pressemøde i Vilfort Lounge på Brøndby Stadion.

- Det har været en stor fordel for os at være med i Royal League i år. Foråret har givet os nogle gode muligheder på højt niveau for både at prøve nogle nye ting af og at få spillet holdet sammen oven på det hårde efterår.

- Vi er for første gang i kvartfinalen i Royal League, og jeg tror på at vi kan gå hele vejen og vinde finalen. Jeg føler vi har holdet til det, og vi har jo vist god fodbold i turneringen i år, og kan vi fortsætte den udvikling vi er inde i, mener jeg helt sikkert vi har en chance for at vinde Royal League. Men først og fremmest gælder det kvartfinalen i morgen, hvor jeg håber der kommer rigtig mange mennesker, for vi vil meget, meget gerne videre i denne turnering, understreger anføreren.

Per Nielsen i duel med FCK's Marcus Allbäck på Brøndby Stadion.

Per Nielsen i duel med FCK's Marcus Allbäck på Brøndby Stadion.