Køhlert tilfreds med indsatsen

11.02.2007 20:29

- Vores indgangsvinkel til kampen var rimelig simpel: Det handlede om disciplin og fightervilje. Bedømt på disse to parametre var det en OK indsats. Fodboldmæssigt lod kampen dog noget tilbage at ønske, men for vores vedkommende blev det en del bedre i anden halvleg. Samtidig var der stor spilleglæde at spore, og det var nøglen i dagens kamp.

Tom Køhlert evaluerer årets første kamp om point, og sejren i Parken bekommer den afbalancerede træner vel, selvom det, vanen tro, ikke bliver til de store sejrstaler.

- Vi må sige, at FCK spiller i et, for årstiden, højt tempo, og vi kommer i perioder til at hænge lidt efter dem. Vi kompenserer for det manglende tempo med en god fight over hele banen, og scorer i øvrigt et flot mål.

Køhlert i tilbage i Parken. I efteråret vikarierede han for daværende cheftræner René Meulensteen i efterårets anden liga-kamp mod FCK.

Køhlert i tilbage i Parken. I efteråret vikarierede han for daværende cheftræner René Meulensteen i efterårets anden liga-kamp mod FCK.

Fornuftig start med mere i posen

- Formmæssigt ser det fornuftigt ud, her en måned før turneringsstart. Vi prøver nogle nye ting spillemæssigt, og vi bliver tvunget til at rokere et par gange grundet skader hos Martin Retov og Mikkel Bischoff, hvilket giver en lidt hakkende rytme, men alt i alt er jeg godt tilfreds med det vi viser på nuværende tidspunkt.

Adspurgt om Chris Katongos indsats lyser Køhlert op i noget der minder om et smil:

- Han viser hvad han kan i førsteberøringen, og man ser lidt af hans styrke, men han gjorde også det simple, og han fik slet ikke vist det speed han har. Det skal vi nok få at se, for han er enormt hurtig, både med og uden bold, konstaterer cheftræner Køhlert.

- Mentalt giver det selvfølgelig noget, men det vigtigste er, at der bliver fightet og hver spiller udfører deres roller, og det gør de i dag, runder han af efter en dejlig aften i Parken.