Køhlert ser fremad

07.02.2007 12:06

- Først og fremmest er det synd for Thomas at han nu skal sidde ude i en længere periode, han var lige spillet ind på sin nye plads, og det så rigtig fornuftigt ud. Desværre var skaden som forventet, men det havde vi nu allerede kraftigt på fornemmelsen i lørdags, så vi begyndte allerede dér at arbejde med alternativerne, fortæller cheftræner Tom Køhlert.

- Det er jo sådan at når en spiller bliver skadet, må de som står næst i rækken, træde til og løfte, og sådan er det selvfølgelig også her i Brøndby IF, og Morten Rasmussen overtager derfor pladsen.

- Han er en robust og pålidelig spiller, og det har vi brug for på netop den plads, og han starter derfor inde mod FCK i Royal League på søndag. Som backup for Morten har vi i Kim Daugaard en meget rutineret spiller der kender pladsen. U-truppens Anders Randrup, der også er U19-landsholdsspiller, er vores tredjevalg til back-pladsen, uddyber Køhlert der til dagens træning på græs kunne glæde sig over at se en meget skarp Chris Katongo.

Morten Rasmussen ny venstreback

Morten Rasmussen overtager pladsen som venstre back.

- Jeg synes han ser rigtig spændende ud. Han er en hurtig, robust og træfsikker spiller, hvilket han demonstrerede på træningsbanen i dag. Han har lige været i Sydafrika for at få styr på sine ting dernede, og derfor har han ikke været så meget med i træningen i 4-4-2 systemet, men det bekymrer mig ikke. Han skal nok falde ind i sin rolle ved siden af Duncan der også har vist lovende præcision i træningen, afrunder cheftræneren.