Køhlert: Intenst opgør

16.02.2007 15:15

Efter Per Bjerregaards skades- og karantænestatus indledte cheftræner Tom Køhlert dagens Royal League pressemøde med, at læse navnene op på de 17 spillere, der er til rådighed til søndagens opgør mod F.C. København.

- Jeg håber på, at kampen vil blive lige så intens som opgørene mellem FCK og Brøndby har tradition for. Det betyder en kamp med hård fight, godt tempo og masser af drama for tilskuerne, forudser Tom Køhlert.

- Forhåbentlig kommer der rigtig mange tilskuere, og jeg synes at søndagens kamp viste, at de to hold nærmer sig niveauet, og jeg tror på en gentagelse. Både hvad angår kampens karakter og forhåbentlig også resultatet.

Pressemødet

Cheftræner Køhlert ser frem mod søndagens kamp.

Selvtillid og indstilling

- For os handler det om at stabilisere og styrke selvtilliden endnu mere. Kampen i søndags gav os et godt fingerpeg om de ting, der fungerer, og områder vi skal arbejde videre med. Hver eneste kamp er for os en kamp for at bygge videre, og på søndag er nøgleordene de samme som i sidste weekend:

- Der skal leveres fuldt ud på hele banen, og indstillingen skal være i orden hos alle spillere.

Køhlert har endnu ikke lagt sig fast på opstillingen, og har flere overvejelser omkring både forsvar og angreb:

- Vi har flere, der kan spille pladserne i forsvaret, men det er klart vi for eksempel ikke stiller med alle de små samtidig.

- Det gælder både offensivt og defensivt, og selvom jeg var meget imponeret af Katongo, som jeg synes har vist nogle rigtig gode takter i opstartsfasen, er det ikke sikkert vi bruger ham fra start. Hvor Martin Ericsson ligger lidt længere tilbage er Katongo meget direkte i sit spil, men det kommer helt an på hvem vi ellers kan stille op med, funderer cheftræneren, der kan rapportere om en rigtig god stemning i truppen.

- Der er fantastisk højt humør i øjeblikket, og jeg glæder mig til på søndag. Jeg håber der kommer rigtig mange tilskuere, for jeg tror vi kommer til at opleve en rigtig underholdende kamp, med to hold der kan og vil spille fodbold, forudser en optimistisk og glad cheftræner.