Køhlert: Godt spil - god træning

03.02.2007 12:11

- Jeg synes det var en ok kamp. En god omgang træning hvor vi dog virkede noget langsomme, men det tilskriver jeg at spillerne har løbetrænet hårdt hele ugen. Alligevel synes jeg at der blev vist meget godt spil fra begge hold, fortæller cheftræner Tom Køhlert om dagens træningskamp.

- Vi er noget ukoncentrerede i forsvaret, og jeg kan se at der skal arbejdes videre med især 1-1 situationerne. Vi syrer lidt til i de bagerste rækker og taber nogle nærkampe i feltet, og det giver Lyngby mulighed for at score to af deres mål, hvor de tramper sig igennem.

Thomas Rasmussen tilses af sundhedssektoren mens Tom Køhlert følger spillets udvikling.

Thomas Rasmussen tilses af sundhedssektoren mens Tom Køhlert følger spillets udvikling.

Thomas Rasmussen, som Tom Køhlert har omskolet til venstre back, måtte forlade banen med en skade i midten af 1. halvleg.

- Vi skal have undersøgt Thomas, før vi kan sige noget nærmere, men på pladsen som venstre back har vi jo både Morten Rasmussen, Kim Daugaard og Asbjørn Sennels som alternativer. 

- Nu handler det om restitution frem mod Royal League-kampen mod FCK på næste søndag. Vi har løbet det vi skal, og nu skal vi bruge tiden på at blive helt friske til dén kamp. Og så skal vi fortsætte den processen der skal sikre at vi er 100 procent klar både fysisk og taktisk når SAS Ligaen går i gang igen til marts, og her vurderer jeg at vi indtil videre er nået 20 procent af vejen, afslutter Tom Køhlert.