Køhlert: Godkendt - overordnet set

18.02.2007 21:01

- Første halvleg gik efter oplægget, og som håbet efter de omrokeringer vi må foretage. Vi spiller i skiftende tempo og jeg ser nogle gode tendenser i vort spil, især i organisationen defensivt, men også frem ad banen. Anden halvleg indledes desværre med et par katastrofale fejl, der bliver afgørende for kampen. Derefter er det en formssag for FCK, at køre sejren hjem.

Tom Køhlert evaluerer dagens indsats og finder, trods nederlaget, gode tendenser i holdets udvikling.

- Det er ikke så overraskende, at vi er sårbare i modgang. Træthed og omrokeringer har også indflydelse, men det er åbenlyst at vi ikke ser godt ud i de 10 minutter, hvor FCK spadserer igennem. Jeg vil bare tillade mig at se kampen i et større billede, og alt i alt er det faktisk en godkendt indsats på nuværende tidspunkt i opbygningen.

Defensiven i fremgang

Om omrokeringerne:

- Ud over de spillere, vi vidste vi ikke kunne disponere over, må Mads melde fra op til kampen, og Duncan kunne heller ikke spille en hel kamp, fordi han havde lidt ømhed i det ene knæ. Det giver et lidt andet oplæg, men vi kommer nu godt ind i kampen alligevel.

- Vi er ikke så meget efter dem i tempo, som vi var i første kamp, men fysisk er de stadig stærke.

- Desværre begår vi nogle uprovokerede fejl, og vi kommer til at stå for langt tilbage i de første 15 minutter af anden halvleg. Vores forwards giver dem for meget plads, og de får tid til at bygge spillet op fra bageste kæde.

Fremgang i processen

- Hvis jeg skal give en status her og nu, vil jeg sige at det defensive er begyndt at fungere, og det har hele tiden været prioriteten. Vi er nødt til at starte med fundamentet, og det går den rigtige vej. Offensivt vil vi også komme til at udvikle os en hel del, men det er en lang vej vi skal gå. Der er heldigvis også lang tid til 11. marts, kommer det med antydningen af et smil.

- Jeg er overordnet set tilfreds med udviklingen, og lige nu er det dét, der tæller.

Således runder Tom Køhlert af for dagens kamp. Et nederlag i Royal League, der dog ikke betyder noget for den videre fremfærd i turneringen.