Køhlert: Drama

28.02.2007 11:59

- Vi er nu nået derhen hvor det virkelig gælder, hvor det bliver pokalkampe og vind eller forsvind, så jeg forventer en dramatisk og meget lige kamp i morgen, indledte cheftræner Tom Køhlert dagens Royal League-pressemøde.

- Jeg håber at vi mod Brann får vist at vi er kommet et skridt videre og får vist noget af det gode spil vi i perioder har vist i foråret. Men først og fremmest skal vi fastholde den gejst vi har vist i de seneste kampe her i foråret, men vi skal samtidig huske at Brann er et meget stærkt hold. Jeg så dem spille om mesterskabet mod Rosenborg sidste år, og jeg må sige at de der viste at de er på niveau med Rosenborg. Vores assistenttræner, Peder Siggaard, så dem mod OB i søndags, så vi ved hvad de står for.

Pressemøde

Brøndby IF er i Royal League-kvartfinalen for første gang.

En række småskavanker i truppen har fået Tom Køhlert til at udtage de tre U20-spillere Nicolaj Agger, Anders Randrup og Jacob Berthelsen til kampen.

- Om de kommer til at spille, afhænger af hvordan kampen skrider frem, men jeg er sikker på at de unge kommer med en masse gejst som opvejer at de ikke har den store erfaring. Agger har allerede spillet nogle førsteholdskampe, og også Berthelsen gjorde en god figur i de to Royal League-kampe mod FCK.

- Jeg håber på en lige så god opbakning fra tilskuerne som til vores seneste kamp mod FCK. Dét var en rigtig god ramme om kampen, og i morgen har vi endnu brug for opbakningen hvis vi skal videre til semifinalen, afsluttede Tom Køhlert.