Køhlert: Ærlighed frem for alt

08.02.2007 15:51

Med Duncan, Katongo, Sigurdsson, Bagger og Williams at vælge imellem, står cheftræner Tom Køhlert med gode kort på hånden, når de forreste pladser i 4-4-2 systemet skal besættes. Såfremt alle er klar har cheftrænerens vurdering været, at Hannes Sigurdsson er længst fra startopstillingen.

Det har islændingen, der var fast mand i startopstillingen i efterårssæsonen, fået klar besked om under en personlig samtale med Køhlert for nogle uger siden.

- Jeg har det princip, at jeg er ærlig frem for alt og det er selvfølgelig en barsk besked at få for fx en ambitiøs fodboldspiller som Hannes Sigurdsson og jeg kan godt forstå hvis han er utilfreds. Han var fast mand i efteråret og er et stykke vej fra holdet nu, så selvfølgelig skal han ikke være tilfreds med ikke at skulle spille. Det vigtigste for mig, og klubben, er dog, at det foregår på en fair måde og jeg har været meget ærlig overfor Hannes, fortæller Tom Køhlert.

Hannes Sigurdsson var fast mand i startopstillingen i efterårssæsonen, men i det nye år er han gledet ud af startopstillingen. Morten Duncan Rasmussen og Ruben Bagger er begge kommet tilbage efter skadespauser, mens nyindkøbte Chris Katongo også står foran Hannes Sigurdsson i angrebskøen.

- Alle spillere har fået en status på deres situation. Den status har naturlig været barsk for især Hannes. Vi har været meget tilfredse med Hannes' indstilling og arbejdsindsats, men vores vurdering har været, at Hannes bør søge nye sportslige udfordringer, fordi en spiller med hans alder bør være tættere på start 11'eren end tilfældet er nu. Det er klart, at vi i en sådan situation gerne vil være spilleren behjælpelig og jeg håber da også vi kan finde en løsning i dette tilfælde. Det forholder sig dog således, at der i enhver transfer er 3 parter, der skal nå til enighed, udtaler sportschef Anders Bjerregaard.

Hannes Sigurdsson

Hannes Sigurdsson i aktion i en af efterårets kampe.