Katongo: Bedre og bedre

19.02.2007 09:44

- Vi skal stadig vænne os til hinanden, og den måde de forskellige spiller på, men jeg er ok tilfreds med indsatsen i dag. Oplægget var, at vi skulle spille hurtigt og fladt, og det var godt set, for deres forsvar er ikke det hurtigste i spillet på banen.  Det kunne man især se i første halvleg, hvor vi flere gange spiller den godt rundt om dem, mener Chris Katongo.

- Vi kommer nok til at sparke den fremad banen lidt mere end det var planlagt, og jeg kommer selv kun til en enkelt rigtig afslutning, men sådan er det at være angriber. Når man spiller mod et fysisk stærkt hold får man ikke så mange chancer.

Katongo var meget imponeret over opbakningen.

- Det er dejligt med sådan en crowd. De er helt amazing, også selvom vi kommer bagud. De skal nok blive belønnet, når vi bliver mere sammenspillet og jeg glæder mig allerede til at spille derude igen, smiler han bredt og kigger mod banen.

- Jeg fokuserer ikke så meget på resultatet lige nu, mere på spillet. Vi er videre i turneringen, og jeg kan mærke at det går bedre og bedre for mig og for holdet. Det skal nok blive til rigtig god fodbold, forudser den stærke angriber.

Chris Katongo

Chris Katongo med god kontrol over bolden. Foto: Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.