Gratis adgang til Brøndby Support

26.02.2007 14:46

Den 18. februar var 18.496 tilskuere med til at sætte tilskuerrekord for Brøndby IF i Royal League og dermed med et skabe en flot ramme om lokalopgøret mod F.C. København. Allerede den 1. marts kl. 19 venter endnu et opgør i Royal League, nemlig kvartfinalen mod Brann.

- Faxe Tribunen har igen i denne sæson også leveret en flot opbakning til holdet i Royal League, og det er noget hele klubben sætter pris på. Derfor har vi valgt at give Brøndby Support gratis adgang til det vigtige kvartfinale-opgør her på torsdag. Med en stærk 12. mand i ryggen, får spillerne det ekstra der skal til for at komme videre til semifinalen og sikre os alle sammen nogle gode succesoplevelser, så jeg håber at rigtigt mange medlemmer af Danmarks bedste fanklub vil møde op, fortæller adm. direktør Per Bjerregaard.

For at få adgang skal du fremvise dit gyldige medlemskort til Brøndby Support ved CP-indgangen, hvorefter du får adgang til Faxe Tribunens nedre afsnit.

Fans

Med solid opbakning fra de mange blå-gule fans får Per Nielsen & Co. et godt afsæt i jagten på en plads i semifinalen i Royal League.