Det alternative holdbillede

02.02.2007 15:20

At få taget det officielle holdbillede for foråret 2007 har været noget af et puslespil bl.a. pga landskampspause, syge spillere og transfervinduet. Her i dag lykkedes det imidlertid at få samlet en større del af truppen, så landsholdsfotograf Per Kjærbye kunne forevige de blå-gule spillere.

Der var dog dømt mandefald allerede før sceancen gik i gang, da Thomas Rytter var syg, og David Williams var rejst til Australien for at spille OL-kval-kampe. Også en del af trænerteamet manglede, så billedet blev uden fysisk træner René Skovdahl og assistenttræner Jørgen Henriksen.

Ganske som vanligt måtte Per Kjærbye sine pædagogiske evner for at få skabt ro i feltet, og den helt store uro bredte sig da Morten Rasmussen blev afsløret i at have en synlig hvid t-shirt på under sin spilletrøje. Under høje muntre, tilråb måtte den unge forsvarer smide trøjen, men han bevarede dog roen og insisterede på at få taget et noget alternativt holdbillede, inden det officielle blev taget.

Alternativt holdbillede

Find Molle...Der var højt humør da der skulle tages holdbillede på Brøndby Stadion. Cheftræner Tom Køhlert har i løbet af kort tid fået skabt en smittende positiv stemning i truppen.

Ekstra