Brug din lørdag på Brøndby Stadion

02.02.2007 13:12

I morgen kl. 10 møder Per Nielsen & Co. 1. divisionsklubben Lyngby Boldklub i en træningskamp på Brøndby Stadions nye kunstgræsbane. Her har du mulighed for at opleve de nogle af nye Brøndbyspillere i aktion - bl.a. Stephan Andersen og Mikkel Bischoff.

Sidst Brøndbyspillerne var i aktion var i lørdags, da Halmstad på udebane blev slået 2-1 på to mål af Morten Duncan Rasmussen. Kampen i morgen er altså din første chance for at se blå-gule i kamp på hjemmebane i år. Du finder den nye kunststofbane her. Kiosken ved bane 9 vil sælge varme og kolde drikke før og under kampen.

SATS slår dørene op

Lørdag er også dagen hvor SATS åbner  sit topmoderne træningscenter på Brøndby Stadion - 1.650 kvadratmeter fordelt på to plan som rummer et stort fitnessareal, gruppetræning, cykling i sal, miniSATS børnepasning samt sauna og dampbad.

I dette lokale indrettes SATS' store fitnessareal.

I dette lokale indrettes SATS' store fitnessareal som åbner den 3. februar.

Du kan være med til at fejre åbningen af SATS på Brøndby Stadion. Kl. 12 indvies det nye SATS-center officielt, og kl. 12:30 er der stand-up med Thomas Wivel. For de små kommer Mek Pek forbi med sit Åh Abe Show. Det sker kl. 11.

I løbet af dagen kan du spille bordfodbold mod udvalgte Brøndbyspillere og få autografer samt deltage i forskellige konkurrencer og vinde flotte præmier.