Bjerregaard gør status

01.02.2007 12:39

Fem spillere er kommet ind, mens 2 spillere har forladt Brøndby her i vinterpausen. Det har været en begivenhedsrig måned der altså har budt på en del spillerhandler.

Sportschef Anders Bjerregaard gør her status over den seneste måneds transferaktivitet, der bl.a. har budt på tilgangen af Stephan Andersen, Mikkel Bischoff og Chris Katongo.

Anders Bjerregaard

Sportschefen har haft travlt den seneste tid. Stephan Andersen, Mikkel Bischoff og Chris Katongo er alle hentet til Vestegnen, mens Brøndby har hjulpet Casper Ankergren og Stefan Schmidt til andre klubber.

Tilgange 2007

  • Stephan Andersen (Charlton)
  • Mikkel Bischoff (Coventry)
  • Chris Katongo (Jomo Cosmo)
  • David Williams (Egne rækker)
  • Marc Olsen (Egne rækker)

 - Vi er godt tilfredse med de spillere vi har hentet. Vi har rykket Marc og David op fra U-20 truppen, to talentfulde spillere med et stort potentiale, og så har vi hentet tre profiler udefra. Stephan blev hentet før jul og har allerede overbevist mange om, at han er en rigtig god keeper, indleder sportschefen.

- Mikkel har ligeledes gjort det fint i træningskampene. Han har et stort potentiale og er en dygtig spillende forsvarsspiller. Han er høj, atletisk og samtidig hurtig, så ham skal vi nok få stor glæde af.

- Senest styrkede vi offensiven med Katongo, en meget lovende angriber der har vist evner som flittig målscorer i Sydafrika. Han skal naturligvis bruge noget tid på at vænne sig til landet, spillestilen og i øjeblikket især klimaet, men ud fra det vi allerede har set på træningsbanen, synes jeg det ser meget lovende ud med ham også.

- Derudover skal man jo huske, at vi har fået flere spillere tilbage fra lange skadespauser, Lorentzen og Duncan for bare lige at nævne to, så jeg synes helt klart, at truppen står stærkere nu i forhold til i efteråret, slår Bjerregaard fast.

Chris Katongo

Katongo - et spændende bekendtskab siger sportschef Anders Bjerregaard.

Afgange 2007

  • Casper Ankergren (Leeds United, lejeaftale resten af sæsonen)
  • Stefan Schmidt (Silkeborg IF)

- I første omgang har vi haft held med at hjælpe Casper Ankergren og Stefan Schmidt videre til andre klubber. Jeg har hele tiden sagt, at målet på sigt er at have en trup på omkring 24-25 spillere og det er det mål vi arbejder hen imod, uden vi dog har travlt med det, forklarer sportschefen der samtidig minder om, at der fortsat er mulighed for at spillere kan skifte til norsk eller svensk fodbold, da transfervinduet her er åbent også i februar måned.

Stephan Andersen

Stephan Andersen er skiftet tilbage til Brøndby og har allerede imponeret på træningsbanen.