Bjerregaaard: Stor optimisme

16.02.2007 10:12

- Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start på året, da vi hentede alle tre point i Parken i søndags. Det var en sejr der gav en masse selvtillid, først og fremmest til spillere og trænere, men også vores fans har fået noget at glæde sig over. At sejren over FCK også har forøget vores muligheder for at tage 1. pladsen i Royal League-puljen er en ekstra bonus, fortæller sportschef Anders Bjerregaard forud for søndagens Royal League-opgør mod F.C. København.

- Vi er fortsat tidligt på sæsonen, og som trænerne har sagt ved flere lejligheder, er vi blot nået et stykke af vejen i processen med at få holder der hen hvor vi vil have det skal være. Ikke desto mindre glæder jeg mig over den præstation spillerne leverede i søndags. Spillet var måske ikke på toppen, men gennem samtlige 90 minutter var der fight, vilje og sammenhold over Brøndby-mandskabet og det var en fornøjelse at se. Og så var det en stor fornøjelse at se Martin Ericssons perle af en scoring. Fantastisk udnyttelse af et fremragende opspil.

Martin Ericsson stryger forbi FCK-keeper Jesper Christiansen i sidste søndags 1-0 sejr i Parken.

Martin Ericsson stryger forbi FCK-keeper Jesper Christiansen i sidste søndags 1-0 sejr i Parken.

- Der er masser af optimisme i Brøndby IF. Vi er alle opsatte på at revanchere et efterår, der slet ikke var vores klub værdig. Som tidligere nævnt fik vi en rigtig god start og personligt glæder jeg mig meget til forårets kampe og udfordringer. Vi har en spændende trup og med det nye trænerteam Køhlert og Siggaard i spidsen, er jeg overbevist om, at vi får skrabet point sammen så vi kan komme længere op i tabellen i SAS Ligaen, afslutter Anders Bjerregaard.